Δ.Καραδολάμης : "Στόχος η νίκη για να τελειώνουμε".

Στο επίσημο site της ομάδας του ο Δ.Καραδολάμης φάνηκε αισιόδοξος για την συνέχεια, (αφού είδαν και το "χρώμα του χρήματος"), ενω παράλληλα ο ΟΦΗ διοργανώνει σημαντικό τουρνουά 3Χ3 στις 16-/17 Απριλίου.



Τουρνουά 3Χ3 , στην μνήμη "Β.Παδουβά"διοργανώνει ο ΟΦΗ στις 16/17 Απριλίου 2011.
Μια πολύ σημαντική εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΟΦΗ,  στις Ακαδημίες του στην Εφόδου το διήμερο 16-17 Απριλίου.Διοργανώνει τουρνουά "τρία επί τρία", στην μνήμη του αδικοχαμένου Βασίλη Παδουβά.Το τουρνουά είναι ανοικτό για όλες τις ηλικίες, ενώ για τους νικητές θα υπάρξουν πλούσια δώρα.Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν αγόρια και κορίτσια, μέχρι την Τετάρτη 13 Απριλίου.
Για την εκδήλωση αυτή ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών μπάσκετ του ΟΦΗ κ.Νίκος Γαλυφιανάκης  δήλωσε:
"Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση, πρωτοποριακή για τα δεδομένα συλλόγων.Το τουρνουά τιμά την μνήμη του Β.Παδουβά που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.Στόχος του τουρνουά είναι η διασκέδαση και η συμμετοχή.Θέλουμε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου κοντά μας να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.Η πόλη μας έχει ανάγκη παρόμοιων διοργανώσεων και ο κόσμος πρέπει να τις αγκαλιάζει ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.
Το αντίτιμο της συμμετοχή είναι για όλα τα βαλάντια, το οποίο καλύπτει μόνο τα λειτουργικά έξοδα.παράλληλα θα μοιραστούν δώρα στους νικητές, ενώ οι συμμετέχοντες θα παίρνουν ,μπλουζάκια με σάντουιτς και πορτοκαλάδα.κατά την διάρκεια του τουρνουά, θα βρίσκεται αντιπροσωπεία της αντρικής μας ομάδας, που θα είναι στην διάθεσή για οποιανδήποτε.Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους χορηγούς μας, που χωρίς την στήριξή τους, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση".
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 256600,6972 091680,6947 709390 καθημερινά 16:00-20:00.

Δ.Καραδολάμης : "Στόχος η νίκη για να τελειώνουμε".    
                                                                          
Με την ψυχολογία στα ύψη η αγαπημένη μας ομάδα, πάει...Τούμπα, για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΜΕΝΤ, με στόχο να φέρει το διπλό στις αποσκευές της, που θα σημάνει άνοδο κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.Ο Βαγγέλης Βλάχος θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, καθώς δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.Το ηθικό των παικτών βρίσκεται στα ύψη για δυο κυρίως λόγους.Ο πρώτος είναι ότι απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής πλέον , ενώ ο δεύτερος ότι τακτοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι οικονομικές εκκρεμότητες, και η διάθεση των παικτών βρίσκεται στα ύψη.
-Την αισιοδοξία της ομάδας συμμερίζεται και ο Δημήτρης Καραδολάμης που δήλωσε για το παιχνίδι της Κυριακής:
"Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, για ένα δύσκολο πραγματικά παιχνίδι.Θεωρούμε τη νίκη σημαντική και θα προσπαθήσουμε γι αυτήν.Η ΜΕΝΤ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά βασικός μας στόχος είναι το διπλό".
-Ο δεύτερος σκόρερ των "ασπρόμαυρων" (222 π.), τόνισε μάλιστα ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία να αφιερώσουν την νίκη :
"Αν καταφέρουμε το διπλό θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να αφιερώσουμε την νίκη και στον προπονητή μας Βαγγέλη Βλάχο, λόγω της ονομαστικής του εορτής.Το κλίμα στην ομάδα ήταν και παραμένει πολύ καλό.Είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί".
-Τέλος ο  ο νικητής του all star στα τρίποντα το 2009, δήλωσε για την συνέχεια:
"Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.Είμαστε στην τριάδα της ανόδου και βλέπω δύσκολο να χάσουμε την άνοδο.Εμένα προσωπικά μ ενδιαφέρει  να κερδίσουμε την ΜΕΝΤ να τελειώνουμε την υπόθεση άνοδος.Δεν σας κρύβω βέβαια ότι μας ενδιαφέρει η πρώτη θέση και το πρωτάθλημα, αλλά πάμε βήμα-βήμα".
-Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:00, με διαιτητές τους Ταρενίδη Στ.-Μ. Καλούτσα (Παπαγεωργίου)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.