Τουρνουά "Φιλία" στο κλειστό Αλικαρνασσού.

Με μεγάλη επιτυχία, τόσο οργανωτικά όσο και προσέλευσης κόσμου, ξεκίνησε το Τουνουά φιλία που διοργανώνει ο ηρόδοτος, στο κλ.Αλικαρνασσού.



Το δελτίο τύπου της ομάδας, αναφέρει:

   

"Με πού μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή, από γονείς και φίλους του μπάσκετ, ξεκίνησε το Τουρνουά μπάσκετ «Φιλία», που διοργανώνει ο Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος στο κλ.Μ.Μερκούρη.
Η πρώτη αγωνιστική, ξεκίνησε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, με τρεις αγώνες, και θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαρτίου.
Στο τουρνουά συμμετέχουν 90 παιδιά από 6 ομάδες  ηλικίας από 2000 και μεταγενέστεροι. Οι ομάδες είναι Ηρόδοτος 1,Ηρόδοτος 2,Ηρόδοτος 3, ΟΦΗ, Εργοτέλης  και Ηράκλειο.
Η πρώτη αγωνιστική περιλάμβανε τα εξής παιχνίδια:

9:30 ΗΡΟΔΟΤΟΣ1-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
10:30 ΗΡΟΔΟΤΟΣ2-ΟΦΗ
11:30 ΗΡΟΔΟΤΟΣ3-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η 2η αγωνιστική (27 /2) περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

9:30 ΗΡΟΔΟΤΟΣ1- ΗΡΑΚΛΕΙΟ
10:30 ΗΡΟΔΟΤΟΣ2- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
11:30 ΗΡΟΔΟΤΟΣ3- ΟΦΗ.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα παιδιά πήραν την χαρά της συμμετοχής, του «ευ αγωνίζεσθαι», ενώ έδειξαν πάθος και θέληση.
Το τουρνουά καλύπτεται  προληπτικά με την παρουσία γιατρού σε όλα τα παιχνίδια.
Στο τουρνουά συμμετέχουν εκπαιδευόμενοι διαιτητές ,παρουσία των εκπαιδευτών τους, προεξέχοντος του προέδρου του ΣΥΔΚΑΚ κ.κ Μ.Μαχαιριανάκη.
Σε δηλώσεις τους οι προπονητές Γ.Κόκκινος,Ν.Δελατόλας  και ο κ.Μαχαιριανάκης (ΣΥΔΚΑΚ), ανέφεραν:
Γιάννης Κόκκινος (Ηρόδοτος):«Πρόκειται για μια εκδήλωση , που σκεφτόμασταν καιρό τώρα, που σκοπό έχει να δώσουμε στα μικρά παιδιά την χαρά της συμμετοχής στον αγώνα. Θα επιδιώξουμε στο μέλλον κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες».
Νίκος Δελατόλας (ΟΦΗ): «Είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία το τουρνουά αυτό .Και εμείς σαν ΟΦΗ σκεφτόμαστε κάτι αντίστοιχο. Χρειάζονται τέτοιες πρωτοβουλίες, για την ανάπτυξη του μπάσκετ».
Μιχάλης Μαχαιριανάκης (ΣΥΔΚΑΚ) : «Με την ολοκλήρωση του τουρνουά οι εκπαιδευόμενοι διατητές θα ολοκληρώσουν την σχολή και θα είναι πλέον ενεργοί και μέλη του συνδέσμου μας.Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και χρειάζεται από όλους μας  στήριξη» .

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.