Παίκτες του ΟΦΗ, έδειξαν τα μυστικά του μπάσκετ σε μικρούς αθλητές στην Εφόδου.

Ξεχωριστή λάμψη στην Εφόδου, έδωσε αντιπροσωπεία παικτών της αντρικής ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ. Αντιγράφουμε από το επίσημο site της ομάδας:


Αντιπροσωπεία παικτών του ΟΦΗ, βρέθηκε την Δευτέρα το βράδυ στις Ακαδημίες μπάσκετ της ομάδας στην οδό Εφόδου.Άλλωστε αυτό αποτελούσε επιθυμία της διοίκησης της ομάδας και ιδιαίτερα του Μάνου Ξημέρη, που ενθαρρύνει αυτές τις εκδηλώσεις.
Σε συνεννόηση λοιπόν των υπεύθυνων προπονητών, (Β.Βλάχου-Ν.Γαλυφιανάκη) και παρουσία του αντιπροέδρου, υπεύθυνου για τις Ακαδημίες κ.Νίκου Βλαχάκη, παρουσία προπονητών- εφόρων των Ακαδημιών, παρευρέθησαν οι:Αλέξης Τσακιρίδης,Αλέξης Μπάρδας, Σάκης Παναγάκης,Σπύρος Μούρτος που έδωσαν ξεχωριστή λάμψη στην προπόνηση των μικρών αθλητών, που θαύμαζαν τα ινδάλματά τους από κοντά.Οι αθλητές της αντρικής ομάδας, μίλησαν στα παιδιά, έπαιξαν μαζί τους, ενώ έδειξαν τα μυστικά του σουτ.Βασική επιδίωξη ήταν, μέσα από προπόνηση, οι αθλητές να διδαχθούν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, να βελτιώσουν τις ατομικές και ομαδικές τους ικανότητες και, παράλληλα, να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι, σε ένα περιβάλλον γεμάτο αθλητικά ερεθίσματα.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών του ΟΦΗ κος Νίκος Γαλυφιανάκης μας επεσήμανε:
"Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της οργάνωσης του Σωματείου μας.Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμένα με την παρουσία των παικτών της αντρικής μας ομάδας, γνωρίζοντας πρωτόγνωρες εμπειρίες..Οι αθλητές έπαιξαν ,μίλησαν με τους μικρούς μας αθλητές για το μπάσκετ και όχι μόνο τονίζοντας ότι η θέληση και η προσπάθεια ανταμείβεται.
Το γεγονός αυτό έκλεισε με την υπόσχεση ότι σύντομα θα επαναληφθεί και σε συχνά διαστήματα.
"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.