ΣΥΔΚΑΚ | Κοπή πίτας και συγχαρητήρια.


Την Παρασκευή το βράδυ ο ΣΥΔΚΑΚ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, συνδυάζοντας τα 30 χρόνια λειτουργίας του, ενώ συγχαίρει.

Η κοπή θα πραγματοποιηθεί στο σεστιατόριο “Ελιά & Δυόσμος”, στο Σκαλάνι Ηρακλείου, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 21:30."

Η επιστολή:
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να συγχαρούμε το μέλος του Συνδέσμου μας κο Γιώργο Σπηλιόπουλο για την εισαγωγή του στην ιατρική σχολή, καθώς στέφθηκαν με επιτυχία οι κατατακτήριες εξετάσεις στις οποίες συμμετείχε. Αυτός θα είναι ο δεύτερος ακαδημαϊκός του τίτλος, καθώς ο εν λόγω διαιτητής έλαβε πριν από μερικούς μήνες το πτυχίο του απ’ το τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Επίσης, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές Μάνο Παπαδούλη του “Ηράκλειο” και Χρήστο Σκάνδαλο του “Εργοτέλη” για την κλήση τους στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας παίδων, απ’ τον ομοσπονδιακό προπονητή κο Μανουσέλη.
Ευχόμαστε και στα τρία παραπάνω μέλη της οικογένειας του μπάσκετ καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε ότι κι αν αποφασίσουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.