ΕΚΑΣΚ | Επαναλειτουργεί σε νεα μορφή το site-Χορηγία του γ.γραμματέα της.

Με πρωτοβουλία-χορηγία (και καθόλου ευκαταφρόνητη,πιστέψτε με) του Β.Πλεξουσάκη, λειτουργεί ξανά σε νέα μορφή το site  της ΕΚΑΣΚ.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση www.ekask.com, ο αναγνώστης  θα βρει (σε σύντομο χρονικό ορίζοντα),ότι  πληροφορίες χρειάζονται.
-Παράλληλα η ΕΚΑΣΚ, εγκαινιάζει μια νέα μορφή επικοινωνίας, πάντα με γνώμονα τα οικονομικά καθώς πλέον θα μειωθούν δραστικά τα φαξ, και η αλληλογραφία θα γίνεται με  e-mail και για εξοικονόμηση πόρων, (μελάνια, courier κλπ).

Η ανακοίνωση:
" Ενημερώνουμε τα σωματεία της ΕΚΑΣΚ, ότι για λόγους καλύτερης και αμεσότερης επικοινωνίας, τα έγγραφα της Ένωσης θα αποστέλλονται με e-mail αντί για fax. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όλα τα σωματεία να κοινοποιήσουν στην γραμματεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. με έγγραφό τους, ένα ή περισσότερα ενεργά e-mail από τα οποία θα είναι σίγουρο ότι θα ενημερώνονται άμεσα οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι τους.


 Επίσης, ενημερώνουμε ότι είναι ήδη στον αέρα το νέο site της Ένωσης (www.ekask.com), το οποίο βρίσκεται υπό διαμόρφωση ακόμα μέχρι να πάρει την τελική μορφή του, ξεκινώντας όμως  από σήμερα την επίσημη ενημέρωση των σωματείων."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.