Α.Μπάρδας | Με τον κόσμο δίπλα μας θα επιτευχθούν οι στόχοι.

Το ...πρωτο βιολί του ΟΦΗ (158 π.) , μόλησε στηνεπίσημηιστοσελίδα της ομάδας του ΟΦH και είπε ενδιαφέροντα πράγματα....
Αντιγράφομε απο το ofibc.gr



Η ανατολή του 2011 βρίσκει την αγαπημένη μας ομάδα να δίνει το μεγάλο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Κηφισιά, με σκοπό την "συγκατοίκηση" στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ντέρμπι αυτό έχει το χαρακτηριστικό ότι η η καλύτερη επίθεση (ΟΦΗ 799πόντοι, μ/ο 88.78), αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα (Κηφισιά 499 πόντοι , μ/ο 55.44). Η ομάδα μας που έκανε  "πρωτοχρονιά" στο παρκέ, συνεχίζει την προετοιμασία της, χωρίς προβλήματα ο Β.Βλάχοςέχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Κηφισιά και προσβλέπει σε νίκη που θα οδηγήσει τον ΟΦΗ στην κορυφή της βαθμολογίας ,μαζί με τον αντίπαλο της Κυριακής.
Για το συγκεκριμένο αγώνα και όχι μόνο, μας μίλησε ένας παίκτης που θεωρείται Κρητικός πλέον αφού έχει αγωνισθεί 2 φορές με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας (η πρώτη την περίοδο 1999 έως το 2002 και είχε συμπαίκτη τον Νίκο Δελατόλα) ο Αλέξης Μπάρδας:.
Μετά τις απαραίτητες ευχές για καλή χρονιά, γεμάτο υγεία και επιτυχίες, ρωτήσαμε τονΑ.Μπάρδα να μας κρίνει την  περυσινή χρονιά του ΟΦη, τόσο στην παρουσία του στην Α2 αλλά και στην Β΄Εθνική:.
-"Η σαιζόν του υποβιβασμού, έχει πλέον κλείσει.. Εμείς προσωπικά την ξεχάσαμε γρήγορα. Εγώ κι οι συμπαίκτες μου έχομε συγκεντρωθεί σε ένα μόνο στόχο. Aυτός δεν είναι άλλος εκτός από την άνοδο στην Α2.Η ομάδα έχει δείξει καλά στοιχεία σαν ομάδα, υπάρχει χημεία, είναι αθλητική και προσφέρει όμορφο μπάσκετ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα κερδίσουμε την άνοδο".
Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ΟΦΗ (με 158 πόντους), τονίζει για το επόμενο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά:.
-"Αυτό το παιχνίδι το περιμένουμε όλοι πως και πως. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να δώσουμε την χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας. Το παιχνίδι σε κάθε περίπτωση είναι δύσκολο, καθώς η Κηφισιά δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε αυτό το παιχνίδι η βοήθεια του κόσμου πρέπει να είναι περισσότερη από κάθε άλλη φορά".
Παίρνοντας πάσα από τον δεύτερο σκόρερ της κατηγορίας, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε πως κρίνει την παρουσία του κόσμου φέτος".
-Βρίσκομε πολλά χρόνια στην ομάδα και οφείλω να ομολογήσω ότι η παρουσία του κόσμου δεν είναι αυτή που είχαμε συνηθίσει παλαιότερα. Καταλαβαίνω τα προβλήματα που (γενικά0 έχει να αντιμετωπίσει, αλλά θεωρώ ότι στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο πρέπει να είναι κοντά μας όσο πιο πολύ γίνεται. Όταν έχεις δίπλα τον κόσμο σου αποκτάς "φτερά" για να νικήσεις. Ελπίζω στην παρουσία του κόσμου και εύχομαι το παιχνίδι με την Κηφισιά να είναι μια καλή αρχή, ώστε ο κόσμος μας να έρθει κοντά μας. Άλλωστε κακά τα ψέματα, για να επιτευχθούν οι στόχοι μιας ομάδας είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου".
Ο31χρονος γκαρντ (ύψος 1.96μ), κρίνει την παρουσία του στην ομάδα του ΟΦη καθώς και της πόλης του Ηρακλείου γενικότερα:.
ίμαι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα αυτή, αλλά και στην πόλη, όλα αυτά τα χρόνια. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με της ομάδας του ΟΦΗ που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α2.Σε αυτή την προσπάθεια θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις".
-Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17:00 την Κυριακή με διαιτητές τους Λαζαρίδη-Τάτσικα(Μαγκανάς)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.