Η ΕΚΑΣΚ συγχαίρει Βαρδαβά-Γιαλιτάκη.

Με ανακοίνωσή της η ΕΚΑΣΚ συγχαίρει τους "μπασκετικούς"  Νίκο Γιαλιτάκη και Κώστα Βαρδαβά, για την τοποθέτηση τους σε καίριες θέσεις του Δήμου Ηρακλείου, εξέδωσε την ποινή για αθλητή του Κύδωνα (παίδες).Τέλος αναφέρει τις ώρες προπονήσεων του Αναπτυξιακού, ενώ υπενθυμίζει, ότι όλοι αγώνες της ΕΚΑΣΚ και της ΕΟΚ που θα γίνουν στην Κρήτη θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Παύλου Βαρζακιάν

Δελτίο Τύπου ΕΚΑΣΚ Παρασκευή 14-1-2011     
1.       Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚ συγχαίρουν τους Νίκο Γιαλιτάκη και Κώστα Βαρδαβά, δύο εκλεκτούς ανθρώπους του Μπάσκετ της Κρήτης, για την τοποθέτηση τους σε καίριες θέσεις του Δήμου Ηρακλείου(Αντιδήμαχος της Παιδείας , Νέων Τεχνολογιών , Νεολαίας και Εθελοντισμούκαι Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ηρακλείου αντίστοιχα) και είναι σίγουρα ότι και μέσα από τα νέα υψηλά καθήκοντα τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν σημαντικό έργο και στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης.
2.       Ο αθλητής του ΑΟ Κύδων Καβρουδάκης Π. (κατηγορίας Παίδων) τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για πράξεις του στο ν αγώνα του Πρωταθλήματος Εφήβων Κρήτης Κύδων – Εργοτέλης στις 19-12-2010 στα Χανιά.
3.       Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι προπονήσεις των Κλιμακίων Νομών της Κρήτης στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ περιόδου 2010-11. Για τα Αγόρια οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη 15:45 έως 17:15 από τονΠεριφερειακό Προπονητή Κρήτης Αντώνη ΠΙνακουλάκη και για Κορίτσια κάθεΔευτέρα 15:30 έως 17:00 από την Ζερβάκη Έφη, η οποία προσφέρθηκε να παρέχει χωρίς αμοιβή τις υπηρεσίες της. Η προπόνηση και στα δύο Κλιμάκια θα γίνεται στοκλειστό των Πατελλών που διατέθηκε από τον ΔΑΟΗ , την Διοίκηση του οποίου ευχαριστεί θερμά το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ, όπως επίσης και το στέλεχος του Δημήτρη Τσιράκο.
4.       Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιανουαρίου σε όλους τους αγώνες της ΕΚΑΣΚ και της ΕΟΚ που θα γίνουν στην Κρήτη θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Παύλου Βαρζακιάν, ενός εκ των πρωτεργατών της Καλαθοσφαίρισης στην Κρήτη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.