Εφυγε απο τη ζωη ο Πατριάρχης του Κρητικού μπάσκετ, Παύλος Βαρζακιάν.

Αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο, μετά τα χρόνια προβλήματα υγείας ο Π.Βαρζακιάν.Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη  στις 15.30 στην εκκλησία του Αγ.Τίτου.

Στην οικογένεια του εκφράζουμε τα  θερμά μας συλλυπητήρια και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
H  ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο των Αρμενίων.
Η κηδεία θα γίνει δαπάνη του Γιώργου Κτιστάκη, ιδιοκτήτη του Γραφείου Τελετών “Γαλήνη” και στενού οικογενειακού φίλου του εκλιπόντος
Η ΕΚΑΣΚ με το άκουσμα της είδησης εξέδωσε  ανακοίνωση, όπως και ο αγαπημένος του σύλλογος Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Επίσης και ο ΣΕΠΚ (Κρήτης)-ΣΥΔΚΑΚ-ΟΦΗ-Εργοτέλης-Ηροδοτος- Α.Ο.Ιεράπετρα.εξέδωσαν ανακοίνωση)..
Δελτίο Τύπου ΕΚΑΣΚ Τετάρτη 12-1-11
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Παύλου Βαρζακιάν, μια από τις μεγαλύτερες μορφές στον χώρο του Μπάσκετ της Κρήτης και όχι μόνο, ο οποίος διετέλεσε μεταξύ των άλλων και επί 8 χρόνια πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Μπάσκετ Κρήτης, συνεδρίασε την Τετάρτη 12-1-11 το πρωί εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω :

1.       Να παραβρεθεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία.
2.       Την ημέρα της κηδείας να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ.
3.       Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιανουαρίου σε όλους του αγώνες της ΕΚΑΣΚ
4.       Τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ να προσφέρουν το συνολικό ποσό των 500€ σε Κοινωφελές Ίδρυμα.

Τέλος το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του




Ηράκλειο Ο.Α.Α.-Δελτίο τύπου.

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζουν την οδύνη όλων των μελών, αθλητών, συνεργατών και φίλων του Ομίλου για το θάνατο του Παύλου Βαρζακιάν κορυφαίου πρωτεργάτη της καλαθοσφαίρισης στην Κρήτη.



Ερασιτέχνης  ΟΦΗ.


Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του Παύλου Βαρζακιάν. Ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με πάθος τον τοπικό αθλητισμό και το τοπικό μπάσκετ. Αντιπροσωπεία της διοίκησης θα παραβρεθεί στην κηδεία για να συμπαρασταθεί στους οικείους του εκλιπόντος.

Ηροδοτος Basket -Δελτίο τύπου. 

   Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του AONA ΗΡΟΔΟΤΟΣ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το χαμό του κου Παύλου Βαρζακιάν. Ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με το μπάσκετ της Κρήτης, προσφέροντας τα πάντα για το άθλημα αυτό. Καλό ταξίδι Παύλο



ΣΕΠΚ συλληπητηρια ανακοίνωση

Το τοπικό γραφείο Κρήτης του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των προπονητών προς τους οικείους του αγαπητού σε όλους μας Παύλου Βαρζακιάν. Η προσφορά του στο άθλημα και η παρουσία του στα γηπεδα θα μείνει στις μνήμες όλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΣΥΔΚΑΚ   | Συλλυπητήρια ανακοίνωση                                                          

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για το χαμό του κου Παύλου Βαρζακιάν. Ενός ανθρώπου που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος σ’ ολόκληρη την Κρήτη. Η απώλεια του έχει γεμίσει θλίψη όσα μέλη του Συνδέσμου μας είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν προσωπικά.

Αντί στεφάνου πρόκειται να καταθέσουμε στη μνήμη του, το ποσό των € 60 υπέρ του συσσιτίου γερόντων της ενορίας Αγ. Τριάδος Ηρακλείου.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του ΠΑΥΛΟΥ ΒΑΡΖΑΚΙΑΝ
Σαν πρόεδρος του  Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του "Πατριάρχη του Κρητικού μπάσκετ" Παύλου Βαρζακιάν, τον οποίο είχα την την τιμή να γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του, στις τελευταίες Γ.Σ. της ΕΚΑΣΚ και στην προσπάθεια αναγέννησης του Κρητικού Μπάσκετ. 
 Θα τον συνοδέψουμε αύριο στην τελευταία κατοικία του, υποσχόμενοι ότι θα θυμόμαστε και αυτόν αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές του, τις οποίες μας αφήνει παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον του Κρητικού Μπάσκετ.
                                                                                                       Ο Πρόεδρος του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
                                                                                                            ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


Εργοτέλης  |Συλλυπητήρια ανακοίνωση            

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.