Μίλαν Ψάλτου ΟΦΗ | Με Διαγόρα Ρόδου θα αντιδράσουμε.


Αντιγράφομε απο το επίσημο site του ΟΦΗ....

Ο τρόπος που έχασε η ομάδα μας στο Στρατώνι, δημιούργησε προβληματισμό σε όσους ασχολούνται με την ομάδα, αλλά και στους φιλάθλους του ΟΦΗ.Ο Β.Βλάχος και οι παίκτες του, ανέλαβαν τις ευθύνες τους και είναι έτοιμοι να κάνουν νέο ξεκίνημα και να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες.Τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος με Διαγόρα (εντός) και Μ.Αλέξανδρο (εκτός), θα κρίνουν πολλά.
Ο Ελληνοσέρβος παίκτης του ΟΦΗ Μίλαν Ψάλτου μας είπε για την ήττα της προηγούμενης Κυριακής από το Στρατώνι:"Στο τελευταίο πεντάλεπτο χαλαρώσαμε.Δεν παίξαμε δυνατή άμυνα, οι επιθετικές μας επιλογές δεν ήταν καλές, ενώ ταυτόχρονα δεχτήκαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς.Ο συνδυασμός των γεγονότων αυτών έφερε την ήττα".
Ο ύψους 2.05 παίκτης του ΟΦΗ που είχε 25 συμμετοχές στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων της πρώην Γιουγκοσλαβίας, πιστεύει πως στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, ο ΟΦΗ θα αντιδράσει:"Το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Ρόδου είναι εξ αρχής δύσκολο.Πιστεύω όμως πως η ομάδα θα αντιδράσει και τελικά θα πάρει την νίκη που θα φέρει ΄χαμόγελα ξανά στον ΟΦΗ".
Ο ταλαντούχος παίκτης έχει να λέει για το πολύ καλό κλίμα της ομάδας:
"Στην ομάδα του ΟΦΗ είναι όλα πολύ όμορφα.Υπάρχει άψογη σχέση με όλους, προπονητές και διοίκηση.Τα κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό ενώ όλα τα παιδιά είναι καλά μεταξύ τους.Επίσης και η πόλη με τους ανθρώπους της είναι πολύ ωραίοι".
Ενώ ολοκλήρωσε τονίζοντας για τους στόχους του:
"Αποκλειστικός στόχος είναι να ανέβει η ομάδα στην Α2 κατηγορία.Εγώ θέλω να ανέβει πρωταθλήτρια.Σε  αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους του ΟΦH για την επιλογή τους".
Το παιχνίδι άλλαξε ώρα για συγκοινωνιακούς λόγους και θα διεξαχθεί στις 12.00 το μεσημέρι στο ΒΑΚ.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.