Ορέστης Ματενίδης : "Σε κάθε παιχνίδι, χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου".

Αντιγράφομε απο το επίσημο σαιτ του ΟΦΗ:.

Στον... κακό δαίμονα του για φέτος, στη Β.Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αυτή την εβδομάδα ο ΟΦΗ.Θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Μίκρας, τον Μ.Αλέξανδρο.Σκοπός να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί που ξεκίνησε με τον Διαγόρα Ρόδου, που έχει θέσει ως στόχο η ομάδα του Β.Βλάχου.
Στην προσπάθεια αυτή  θα  έχει την ...βοήθεια του θεού,αφού ο γκαρντ της ομάδα μας Ορέστης Ματενίδης  είναι φοιτητής της Θεολογικής Σχολής της Θεσσαλονίκης.
Ο 23χρονος παίκτης δήλωσε για το παιχνίδι της Κυριακής:"Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.Στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχει εύκολο (ιδιαίτερα εκτός έδρας) παιχνίδι.Σκοπός του ΟΦΗ είναι να κερδίσει το παιχνίδι.Μπορεί να μην έχομε ακόμα σταθερότητα, έχομε όμως δείξει τις δυνατότητές μας."
Για το προηγούμενο παιχνίδι ο...εορτάζων την προηγούμενη Δευτέρα, Ορέστης τόνισε:"Σίγουρα δεν κάναμε καλή εμφάνιση.Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά αυτό μας στοίχισε.Ευτυχώς όμως παίξαμε κάποιες καλές άμυνες και πήραμε μια πολύτιμη νίκη".
Για το πως νοιώθει  μετά από 4 μήνες ο στο Ηράκλειο ο Ματενίδης τονίζει:"Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Η πόλη εδώ είναι  όπως την περίμενα, ενώ και ο ΟΦΗ είναι σωματείο που καλύπτει όλες τις ανάγκες σου".
Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο ο Θεσσαλονικιός γκαρντ δήλωσε:"Τον κόσμο τον χρειαζόμαστε δίπλα μας.Θεωρούμε την παρουσία του κόσμου, σημαντικό κομμάτι για την προσπάθειά που κάνομε να ανέβουμε κατηγορία.Το γεμάτο γήπεδο προσθέτει αυτοπεποίθηση στον παίκτη".
Τέλος για τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε:"Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα του ΟΦΗ.Εύχομαι να είμαι καλά,  και να παίζω όσο το δυνατό καλύτερα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα.Μόνο αυτό ζητώ από τον ευατό μου".
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μίκρας στις 12.30 την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.