Η πρώτη συνέντευξη του Μιχάλη Δασκαλάκη

(athleticradio.gr)Για πρώτη φορά από την ημέρα εκλογής του στην προεδρία της ΕΚΑΣΚ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Μιχάλης Δασκαλάκης.


Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του σταθμού από τον Γιώργο Κορτσιδάκη όπου αναφέρθηκε στην ανάμειξη του με τα διοικητικά δρώμενα του Κρητικού μπάσκετ, επιστρέφοντας στην ΕΚΑΣΚ έπειτα από 24 χρόνια, το 1986 αποτέλεσε γενικό γραμματέα της ένωσης.

Η συζήτηση με τον Μιχάλη Δασκαλάκη περιστρέφηκε γύρω από το οικονομικό πρόβλημα που ταλανιζει τα σωματεία και το Κρητικό μπάσκετ κάνοντας παράλληλα ένα κάλεσμα προς όλους τους εμπλεκόμενους.

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αφορά το οικονομικό κομμάτι. Αυτήν την στιγμή, το άνοιγμα της ΕΚΑΣΚ αγγίζει τις 250.000 ευρώ. Υπάρχουν οφειλές και συγκεκριμένα - 170.000 ευρώ στα σωματεία, 40.000 στα σωματεία, 35.000 στους κριτές και 28.000 στους ενωσιακούς προπονητές" ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μιχάλη Δασκαλάκη μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Όσον αφορά τα σχέδια του κάλεσε όλο τον κόσμο του Κρητικού μπάσκετ να "δείξει μεγάλη υπομονή. Με εθελοντισμό και μεγάλη διάθεση για βοήθεια θα προσπαθήσουμε όλοι για να βγάλουμε το Κρητικό μπάσκετ από το αδιέξοδο. ΕΚΑΣΚ ίσον σωματεία, σωματεία ίσον Κρητικό μπάσκετ. Κάποτε, οι ομάδες στο νησί μας ήταν 36, τώρα είναι 20. Αν δεν υπάρχουν σωματεία, τότε δεν υπάρχει μπάσκετ".

Ο Μιχάλης Δασκαλάκης, υπογράμμισε δε για το νέο Δ.Σ. ότι "είπα χθες πριν ξεκινήσουν οι εκλογές ότι όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να αφήσουν τις σωματειακές τους ταυτότητες έξω από τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ. Όλοι ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά".

Παράλληλα, ανέφερε και τον τρόπο με τον οποίον μπήκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου, πρόσθεσε πως δεν ήταν αυτός ο αρχικός του σκοπός... "Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την ΕΚΑΣΚ. Πήρε μια πρωτοβουλία η Ιεράπετρα με τον Βαγγέλη Πλεξουσάκη. Αφού είδαμε ότι οι απόψεις μας  συμπίπτουν σε πολλά θέματα. Δεν είχα στο μυαλό μου να είμαι επικεφαλής".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.