ΕΚΑΣΚ : Προπονητές με δίπλωμα

Ανακοίνωση για όλα  τα σωματεία , εξέδωσε την Δευτέρα η ΕΚΑΣΚ που αναφέρει:


"Ενημερώνουμε τα σωματεία ότι σε περίπτωση οποιουδήποτε αιτήματος εντός των κανονισμών πρωταθλημάτων, αυτό θα πρέπει να υποβάλλεται μέχρι την Τρίτη 5μ.μ. το απόγευμα. Επίσης για αιτήματα κοινής υποβολής των σωματείων, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης τους, η ΕΚΑΣΚ, εφόσον δεν υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες θα δείξει την ανάλογη ευαισθησία. 
Ακόμα κάνει γνωστό ότι τα παιχνίδια του Εφηβικού σύμφωνα με την προκήρυξη θα γίνονται Κυριακή ή και άλλη μέρα της εβδομάδας, ενώ οι ομάδες που αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες θα παίζουν Δευτέρα. Εάν όμως δεν έχουν πρόβλημα θα πρέπει να το δηλώσουν στην ΕΚΑΣΚ μέχρι τις 24/11/2010.
 Υπενθυμίζει ότι οι προπονητές των ομάδων Ανδρών και Γυναικών που αναγράφονται στο Φ.Α. θα πρέπει να προσκομίζουν στην Γραμματεία πριν τον αγώνα δελτίο ταυτότητας προπονητή. Παράβαση του όρου αυτού σε περίπτωση ένστασης θα επιφέρει ποινή σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ, όπως αναφέρονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων.
 Τέλος, την Κυριακή 5/12 το πρωί στο Ρέθυμνο οργανώνεται σεμινάριο προπονητών από τον ΣΕΠΚ και η ΕΚΑΣΚ με διάθεση να συνδράμει θα προσπαθήσει να ορίσει αγώνες όσων πρωταθλημάτων διεξαχθούν απογευματινές ώρες''.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.