4ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης.

Παρουσία αρκετού κόσμου,(διαιτητών ,παραγόντων,προπονητών,κριτών,αλλά και των μαθητευόμενων διαιτητών),και με μεγάλη επιτυχία,πραγματοποιήθηκε στο Πολυκέντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου, το 4ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε ο  ΣΥΔΚΑΚ

.Το σεμινάριο είχε κρίνεται άψογο, τόσο οργανωτικά, αλλά και από πλευράς φιλοξενίας, αφού δεν είναι υπερβολή  να πούμε, πως τις εντυπώσεις έκλεψε ο υπέροχος... μπουφές.
Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκε φάκελλος με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα.Ομιλητές ήταν οι κ.κ Κορομηλάς Νίκος (καθηγητής διαιτησίας και μέλος της ΚΕΔ),ενώ τον λόγο πήραν οι κ.κ Γ.Μακράκης (προπονητής του Εργοτέλη),Μ.Δασκαλάκης (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚ).Επίσης τον λόγο πήραν ο κ.Γ.Επιτροπάκης ,ενω χαιρετισμό απήθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ κ.κ Μ.Μαχαιριανάκης.
Ανάμεσα στους παρευρισκόντες διακρίναμε "σύσσωμες" τις ομάδες του Ηράκλειο και του Εργοτέλη, οι προπονητές κ.κ.Βλάχος -Γωνιωτάκης (ΟΦΗ),Δημητριάδης-Κουκαρούδης (Ηράκλειο),Γ.Κόκκινος (Ηρόδοτος),Γ.Βισκανδουράκης (Εργοτέλη), ο πρόεδρος του ΣΥΚΚΑΚ κ.Ο.Σμυρνάκης, από τον ΔΑΟΗ ο κ.Ν.Τούλης μέλη της ΕΚΑΣΚ, παράγοντες σωματείων κλπ.
Να τονιστεί ότι στο Σεμινάριο είχε προσκαλέσει και ο πρώην διεθνής διαιτητής και μέλος της ΚΑΔ κ.κ. Νίκος Ζαβλανός αλλά δεν κατέστη δυνατό για προσωπικούς λόγους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.