ΕΚΑΣΚ:Ζητούν ενιαίο ψηφοδέλτιο


Με ανακοίνωσή τους προς τα Μ.Μ.Ε , μέλη του  υπό παραίτηση Δ.Σ της ΕΚΑΣΚ (εκ των οποίων,οι περισσότεροι απ ΄αυτούς δεν θα είναι προτεινόμενοι απο Σωματεία  στις επερχόμενες εκλογές),ζητούν ενιαίο ψηφοδέλτιο....



Η ανακοίνωση...

"Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με αγωνία τα όσα συμβαίνουν στο μπασκετικό χώρο της Κρήτης.
Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΚΑΣΚ, μιας  Ένωσης που αποτελείται μόλις από 23 σωματεία, φημολογείται ότι θα κατέβουν δυο ή και τρία ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να επιστρέψουμε στη δεκαετία του ΄80 όπου οι έριδες και οι αντιπαλότητες  έφεραν πολλά προβλήματα  στο χώρο.
Η ανάγκες του Κρητικού μπάσκετ είναι πολύ μεγάλες και δεν λύνονται με μεμονωμένες προσπάθειες ούτε με προσφυγή στις δικαστικές και φορολογικές  αρχές. Ενέργειες που διχάζουν και τραυματίζουν αθεράπευτα το χώρο . Όλα αυτά τα χρόνια με συναίνεση, αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό κάναμε κάποια βήματα μπροστά παρά τις διαφωνίες μας σε αρκετές περιπτώσεις.  Μόνο ενωμένοι μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουμε την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας.
Μετά και από παράκληση πολλών σωματείων, καλούμε όλους όσους φιλοδοξούν να ηγηθούν του Κρητικού μπάσκετ, να έρθουν να συζητήσουμε καλοπροαίρετα, παρά τις όποιες διαφωνίες μας, με σκοπό να υπάρχει μόνο ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές της ΕΚΑΣΚ όπως  εξ αρχής είχαμε προτείνει. Με τον διάλογο όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν."

Χαλαμπαλάκης Γιώργος (Πρόεδρος ΕΚΑΣΚ)
Λεβέντης Γιάννης (Γραμματέας ΕΚΑΣΚ)
Ελευθεριάδης Βασίλειος (Μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚ)
Σταθάκης Μάνθος (τέως μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚ)
Αλεβιζάκη Μελίτσα (τέως  μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚ)
Κανάκης Μιχάλης  (τέως μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚ)
Λαμπράκης Μιχάλης (Μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚ)
Δρικάκης  Σταύρος  (Μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚ)
Φακουκάκης Εμμανουήλ (Μέλος ΔΣ ΕΚΑΣΚ)
Βλατάκης Γιώργος (Μέλος ΕΠ ΕΚΑΣΚ)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.