Τουρνουά κορασίδων έγινε το Σ/Κ στα Χανιά


Με πρωτοβουλία της προπονήτριας του Ο.Α.Χ. Φρόσως Δημητρουλάκη το τουρνουά κορασίδων που έγινε στα Χανιά το Σ/Κ 25 & 26 Σεπτεμβρίου.
 Η προπονήτρια του ΟΑΧ , απευθύνθηκε σε όλα τα σωματεία  και τελικώς συμμετείχαν το Ηράκλειο, το Αρκάδι και φυσικά ο Ο.Α.Χ.
(Ευχαριστούμε τον Α.Σικιαρίδη για την φωτογραφία και το ρεπορτάζ)




-Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό Κλαδισού και στο κλειστό της πόλης των Χανιών.
-Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τις ομάδες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους αλλά και να «πάρουν» παιχνίδια,λίγο πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων καθώς και να εξοικειωθούν με τους νέους κανονισμούς.
-Τα παιχνίδια σφύριξαν διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ οι οποίοι εξηγούσαν με κάθε ευκαιρία τις αλλαγέςπου θα ισχύσουν από τη νέα σεζόν.
-Αγωνιστικά οι ομάδες παρουσιάστηκαν πολύ καλά δουλεμένες για την εποχή, αφήνοντας υποσχέσεις για ένα δυνατό, ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
-Αξίζει να σταθούμε στο εξαιρετικά φιλικό κλίμα που υπήρξε ανάμεσα στις αποστολές αλλά και στην ζεστή φιλοξενία , από τους προπονητές και τις παίκτριες της ομάδας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.