Το τουρνουά “Άγγελος Σπυριδάκης” διοργανώνει ο ΟΦΗ

Έτοιμος είναι ο  ΟΦΗ για να διοργανώσει για μια ακόμη χρονιά το  “Άγγελος Σπυριδάκης” στο διάστημα 1-3 Οκτωβρίου. Θα συμμετάσχει το “Ηράκλειο”-που το σκέφτεται, καθώς οι πολλοί τραυματισμοί προβληματίζουν τους ιθύνοντες-  και μια  η δυο Αθηναϊκές  ομάδες. Σε περίπτωση που δεν βρεθούν θα συμμετέχει ο  Εργοτέλης.
Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε σαν παίκτης του ΟΦΗ ο Σ.Μούρτος
Πηγή φώτο:Athletic Press:
Συνέντευξη Μούρτου στην Athletic Press( αποσπάσματα):
-Δεν το συζητάω για τον στόχο, ένας είναι και αυτός η άνοδος… σωστά;
«Εννοείται. Μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας και με τον προπονητή – ο ΟΦΗ βάζει φέτος πλώρη μόνο για την Α2. Αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει η ομάδα και πιστεύω ότι διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να τον πετύχουμε».

-Σπύρο έρχεσαι στον ΟΦΗ με φόρα και όρεξη για μπάσκετ;
«Αυτό που ήθελα να κάνω φέτος ήταν να παίξω. Από την αρχή του καλοκαιριού ήθελα να έχω φέτος χρόνο συμμετοχής. Το είχα συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη και μόνο αυτό με ενδιέφερε. Εξάλλου μόνο αν είχα χρόνο συμμετοχής, θα υπήρχαν περισσότερα περιθώρια βελτίωσης για εμένα».

-Πάντως είναι έκπληξη το γεγονός ότι ένας διεθνής παίκτης όπως εσύ, «κατηφόρισες» από την Α1 στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής…
«Κοίταξε, βασικά δεν με ενδιέφερε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστώ αλλά σε ποια ομάδα και τι μπορεί να μου προσφέρει. Μπορεί να χωρίζουν τον ΟΦΗ δύο κατηγορίες από την Α1 όπου ήμουν με τον Άρη όμως η ομάδα διαθέτει οργάνωση και στοιχεία μεγαλύτερης κατηγορίας. Επίσης τα στοιχεία που συγκέντρωσα για τον ΟΦΗ ήταν τα καλύτερα και από την στιγμή που έρχομαι και θα παίζω, τότε δεν το σκέφτηκα και πολύ».
Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.