ΕΚΑΣΚ: Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση


Σύμφωνα με το  site :"http://www.kretaworldbasket.gr", ξεκίνησε απο την Πταισματοδίκη κ. Ξυλούρη η Προκαταρκτική Εξέταση, που έχει διατάξει ο Αντιεισαγγελέας Ηρακλείου κ. Γαλήνας, με θέμα την Διοικητική και Οικονομική Διαχείριση στην ΕΚΑΣΚ.


Αντιγράφουμε :

"Ξεκίνησε σήμερα από την Πταισματοδίκη κ. Ξυλούρη η Προκαταρκτική Εξέταση, που έχει διατάξει ο Αντιεισαγγελέας Ηρακλείου κ. Γαλήνας, με θέμα την Διοικητική και Οικονομική Διαχείριση στην ΕΚΑΣΚ.

Πρώτος κατέθεσε το μέλος του ΔΣ Σταύρος Λυριντζάκης και ακολουθεί ο πρώην Ταμίας της Ένωσης Ανδρέας Αναγνώστου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθούν άμεσα άλλα δύο ηγετικά στελέχη του υπό παραίτηση ΔΣ της ΕΚΑΣΚ.

Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι επιβεβαιώθηκε η οφειλή του ποσού των 8.500€ στο ΙΚΑ, που αφορά την μη καταβολή από τον Οκτώβρη του 2009 μέχρι και σήμερα των Ασφαλιστικών Εισφορών της υπαλλήλου της Ένωσης, ενώ θα πρέπει να τονισθεί ότι το ποσό αυτό θα επιβαρυνθεί και με τις νόμιμες προσαυξήσεις λόγω μη έγκαιρης καταβολής του.

Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι γιατί δεν πληρώθηκαν αυτές οι Ασφαλιστικές Εισφορές προς το ΙΚΑ από τον Οκτώβρη του 2009 μέχρι και σήμερα και βέβαια γιατί δεν έγινε γνωστό κατά το διάστημα αυτό στα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΚ."

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.