Ανακοινώσεις του Εργοτέλη

Η Επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλη ανακοινώνει ότι ο κος Γιάννης Βισκαδουράκης αναλαμβάνει την ευθύνη της εκγύμνασης τμήματος αθλητών της κατηγορίας Παμπαίδων Α’ και ταυτόχρονα θα είναι ο βασικός συνεργάτης του προπονητή της ανδρικής ομάδας που συμμετέχει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Παράλληλα, ο κος Γιώργος Βισκαδουράκης (γυμναστής και εν ενεργεία αθλητής μπάσκετ) αναλαμβάνει την εκγύμναση αθλητών  από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.
 


Επίσης, ανακοινώνεται η συνεργασία του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλη με το Γυμναστήριο MyGym (www.mygym.com.gr) που βρίσκεται στην οδό Παλαιοκάπα 59 και Αντιοχείας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του My Gym θα γυμνάζονται οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου. Η διοίκηση του Γ.Σ. Εργοτέλη ευχαριστεί τη διεύθυνση του γυμναστηρίου για τη βοήθειά της προς το σύλλογο.

Τέλος, η Επιτροπή Μπάσκετ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το δικηγόρο κο Γιάννη Λεβέντη και τον κο Γιάννη Δασκαλάκη (διευθυντή της εταιρείας ενοικιαζομένων αυτοκινήτων Sixt στο Ηράκλειο και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Εργοτέλης) για τη σημαντική βοήθεια που παρέχουν στην ομάδα μπάσκετ. Οι κ. Λεβέντης και Δασκαλάκης με το ήθος τους, την επαγγελματική καταξίωσή τους και τα αγνά εργοτελίτικα αισθήματα τους αποτελούν σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.