Η ΕΚΑΣΚ ανέβαλε την 1η αγωνιστική Π/Π Α΄


Με ανακοίνωσή    (φαξ) που απέστειλε προς όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία η ΕΚΑΣΚ ανέβαλε όλα τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για την επόμενη Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010





-Η Ένωση πήρε αυτή την απόφαση γιατί ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥΔΚΑΚ), ενημέρωσε ότι όλοι οι αξιολογημένοι  διαιτητές ( 13 τον αριθμό από τους 15) θα βρίσκονται από τις 24 έως 26 Σεπτεμβρίου στο Ετήσιο Συνέδριο ΟΔΚΕ στην Πρέβεζα και ζητάει να μην γίνουν αγώνες εκείνο το Σαββατοκύριακο, ενώ ζητάει να ειδοποιηθούν  σχετικά και τα Σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της ΕΚΑΣΚ και πιθανώς προγραμματίζουν φιλικά παιχνίδια εκείνες τις ημέρες.
-Η Ένωση αν και είχε το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τους αγώνες των Π/Π Α΄με μη αξιολογημένους διαιτητές , σεβάστηκε το αίτημα των διαιτητών και ανέβαλε για μια εβδομάδα τους αγώνες.
-Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ:

«Σας γνωρίζουμε ότι, μετά από το υπ΄αριθμ. 92/22.9.10, έγγραφο του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., με το οποίο μας ενημερώνει ότι αδυνατεί να καλύψει του αγώνες για το πρωτάθλημα Παμπαίδων Α  στις  26/9/10, λόγο του Σεμιναρίου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος στις 24 έως 26/9/10, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πολλοί από τους μη αξιολογημένους διαιτητές δίνουν εξετάσεις στα τριτοβάθμια  ιδρύματα που σπουδάζουν,   η έναρξη των αγώνων  προγραμματίζεται για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010.
Για τα προγράμματα των αγώνων θα ενημερωθείτε το συντομότερο

******Καλαίσθητη έκδοση
Μια καλαίσθητη έκδοση “προπονητικές κατευθύνσεις σε νέους αθλητές μπάσκετ” εξέδωσε το τοπικό γραφείο ΣΕΠΚ Κρήτης και την μοίρασε σε όλα τα σωματεία του νησιού. Σκοπός είναι να την διαβάσουν οι προπονητές και να βοηθηθούν στο έργο τους. Οι κ. Κανάκης, Λαδουκάκης και Χριστοδούλου που επιμελήθηκαν την έκδοσή του έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά “για την επιμόρφωση και βελτίωση της ποιότητας του έργου των μελών τους” όπως γράφουν και στο σημείωμα που συνοδεύει την έκδοση. Πάντα τέτοια...
Α.Π.    Πηγή"patris.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.