ΕΚΑΣΚ:Έκτακτη Γ.Σ. (09-10) με θέμα εκλογές !!!!!

Σας είχαμε επιστήσει τη προσοχή  από την Παρασκευή να βρίσκεστε σε αναμονή για τις  εξελίξεις στον χώρο του Κρητικού μπάσκετ.Τελικά πέρασε (με  9-2 ψήφους ), η πρόταση του Γ.Γ κ.κ Λεβέντη να συγκαλέσει η ΕΚΑΣΚ έκτακτη Γ.Σ. στις 9 η 10 (αν δεν υπάρξει απαρτία), για για ανάδειξη νέου ΔΣ ,λόγω δυσλειτουργίας του συμβουλίου.
Σκεπτικισμός πριν τις εκλογές
Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση ,καθώς και τις λεπτομέρειες του (για μια ακόμα φορά) επεισοδιακού Δ.Σ.



Ανακοίνωση ΕΚΑΣΚ:

"Κατά πλειοψηφία(9-2) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ αποφάσισε να συγκαλέσει εκτακτή Γενική Συνέλευση 9 Οκτωβρίου και αν δεν υπάρξει απαρτία στις 10 Οκτωβρίου ,για ανάδειξη νέου ΔΣ ,λόγω δυσλειτουργίας του συμβουλίου.Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:
1) Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου
2)Διοικητικός-οικονομικός απολογισμός
3)Απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε ευθύνη του 
4)Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και προεδρείου Γ.Συνέλευσης.
5)Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ 

Μειοψήφησαν οι κκ Ελευθεριάδης  και Λυριντζάκης.Ο μεν πρώτος διότι η διαδικασία των αρχαιρεσιών θα αποβεί εις βάρος της λειτουργίας της Ένωσης και ο δεύτερος διότι το σωστό θα ήταν να προκηρυχθούν συμπληρωματικές αρχαιρεσίες.Το Δ.Σ αποφάσισε να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις του Δ.Σ με τους έξης.:
-Θ.Χατζηβασιλείου ταμίας,
Μ Φακουκάκης Πρόεδρος Επιτροπής πρωταθλήματος  η οποία συμπληρώνεται και με τον εξωδιοικητικό κ.Σκεπασιανό.
Μ.Λαμπράκης αναπληρωτής Γραμματέας.
Δ Περυσινάκης ειδικός Γραμματέας και ο Β.Ελευθεριάδης  αναλαμβάνει και το αναπτυξιακό αγοριών.
Οι κκ Φακουκάκης,Περυσινάκης,Αρναουτάκης εισήλθαν στο ΔΣ ,από αναπληρωματικά μέλη όπως ήταν ,με την προϋπόθεση να γίνουν εκλογές."


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.