"Ομορφος κόσμος" στον Εργοτέλη.Ανακοινώθηκε ο Ν.Μανώλας.


"Η Επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλη ανακοινώνει ότι ο αθλητής Νίκος Μανώλας θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκος Μανώλας είναι 29 ετών, αγωνίζεται στη θέση 4 και έχει ύψος 2,02μ. Η προηγούμενη ομάδα του αθλητή ήταν ο Άλιμος."
-Με την λιτή αυτή ανακοίνωση ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το μεταγραφικό σχεδιασμό με ένα παίκτη που ο Γιώργος Μακράκης εκτίμησε τα αθλητικά του προσόντα αφού πρόκειται για αθλητή που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.



Ο νεοαποκτηθείς παίκτης , κατάγεται από τη Δράμα, έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στον ΚΑΟΔ, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στο Π. Φάληρο και εν συνεχεία στον Κεραυνό Αιγίου, όπου και έμεινε για τρία χρόνια. Προτελευταίος του σταθμός ήταν η Ραφήνα, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Άλιμο (είχε μ.ο. 8 πόντους).
 Ο Νίκος Μανώλας ξεχωρίζει και για την εξωγηπεδική του καριέρα, καθώς αποτέλεσε στέλεχος της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το πρωί» στην τελευταία χρονιά που την παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μάλιστα η πρώτη του επαφή με την τηλεόραση έγινε όταν πήγε ως παίκτης στο «Πολύ την Κυριακή» για το ταξίδι στο διάστημα. Εκεί τον ξεχώρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και αφού πέρασε από δοκιμαστικά εντάχθηκε στο δυναμικό της πρωινής εκπομπής.
-.Κορίτσια του Εργοτέλη προσέλθετε στο Λίντο κάθε Κυριακή μεσημέρι η απόγευμα......
-Περισσότερες πληροφορίες στην www.espressonews.gr,   η  εδώ  κι  εδώ

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.