Εργοτέλης:Απέκτησε και τον Γεωργοπαπαδάκο


Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Εργοτέλη που απέκτησε τον Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (24χρ.,1μ93,γκαρντ).Αγωνιζόταν στη Λιβαδειά (μαζί με την Παπαδημητρίου) κι έχει πλούσια διαδρομή σε ομάδες Γ’ Εθνικής.

ο Γεωργοπαπαδάκος




Με την απόκτηση του Γεωργοπαπαδάκου, ο Εργοτέλης κλείνει τις θέσεις των περιφερειακών και πλέον το βάρος πέφτει στην ενίσχυσή του κάτω από την  ρακέτα.
Ο κοουτς Μακράκης έχει στην λίστα του  τέσσερις περιπτώσεις , από τις οποίες θα προκριθούν δύο. Πρόκειται για παίκτες με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες από την Γ’ Εθνική ενώ ο ένας από αυτούς είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και ανήκει σε ομάδα Α1!
ο Παπαδημητρίου
Με την προσθήκη των δυο ψηλών , ο Εργοτέλης θα συμπληρώσει μια πεντάδα μεταγραφών αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το μπάτζετ που έχει καθορίσει η διοίκηση. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση Σκαμνάκη, οι άνθρωποι του Εργοτέλη αποφάσισαν να μην τον διεκδικήσουν (επιστρέφει πιθανότατα στον ΟΦΗ) ενώ από την περσινή ομάδα παρελθόν αποτελούν οι Φασουλάκης, Χριστοδουλάκης, Οικονόμου. Ο Βισκαδουράκης θα προστεθεί στο τεχνικό τιμ και ο Κατσαμπρακάκης θα αποχωρήσει λόγω σπουδών.
 Τέλος, ο Α.Καραπιδάκης (από το εφηβικό), και οι παίδες Χ. Χκάνδαλος, Ζαΐμης, Κρουσταλλάκης θα προωθηθούν  στο αντρικό, επιβραβεύοντας έτσι τις φετινές προσπάθειές τους.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.