ΕΚΑΣΚ:Παραιτήθηκε ο Α.Αναγνώστου ,όλα έτοιμα για την ετήσια τακτική Γ.Σ

Συνεχή Δ.Σ είχαμε από τα μέλη του Συμβουλίου της Ένωσης προκειμένου να εγκριθεί ο οικονομικός απολογισμός  και να προχωρήσει "ταμειακώς εντάξει" στην ετήσια τακτική Γενικής Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ θα πραγματοποιηθεί , στις 24 Ιουλίου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης.Αν δεν υπάρξει απαρτία (το πιο πιθανόν)η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 25 Ιουλίου 2010, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.Παράλληλα έκανε ομόφωνα δεκτή την παραίτηση του ταμία Ανδρέα Αναγνώστου, ενώ ανέστειλε τις πληρωμές μέχρι την εκλογή νέου ταμία που θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:





Στην προχθεσινή συνεδρίαση της ΕΚΑΣΚ το Διοικητικό συμβούλιο της πήρε τις εξής αποφάσεις:

Α) Έκανε  ομόφωνα δεκτή την παραίτηση του ταμία Ανδρέα Αναγνώστου.

Β) Ενέκρινε όλες τις έως σήμερα πληρωμές του ταμία και τον οικονομικό απολογισμό με μειοψηφία  και στα δύο  του μέλους  Σταύρου Λυριτζάκη.

Γ) Ανέστειλε τις πληρωμές μέχρι την εκλογή νέου ταμία που θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



Η ετήσια τακτική Γενικής Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ θα πραγματοποιηθεί , στις 24 Ιουλίου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης.

Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ (οδός Σπύρου Μουστακλή, Κλειστό γυμναστήριο Λίντο), με θέματα:

1.     εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
2.     διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης
3.     έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής
4.     έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού έως 24.7.2010 – απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
5.    ενημέρωσησυζήτηση :
Α)  Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων περιόδου 2010-11.
 Β) Οικονομικού προγραμματισμού Πρωταθλημάτων 2010-11.


Αν δεν υπάρξει απαρτία (το πιο πιθανόν)η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 25 Ιουλίου 2010, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.


-         Σε περίπτωση που κάποιο σωματείο δεν έχει ορίσει εκπροσώπους, έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση από τον Πρόεδρο ή το Γενικό Γραμματέα αυτού, παριστάμενους αυτοπροσώπως, αποδεικνύοντας την ιδιότητά τους αυτή με επίσημα έγγραφα (επίσημο αντίγραφο πρακτικού εκλογής, και συγκροτήσεως του Δ.Σ. σε σώμα). 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να τα παρατήσουν όλοι και να πάνε σπίτια τους, δεν βλέπουν ότι το πρωτάθλημα κάθε χρόνο είναι και χειρότερο, τώρα βγήκαν και σκάνδαλα στην φόρα, ποιός μας πιάνει ε ρε γιούργιααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕΙΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ Κυρ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ