ΟΦΗ:Και επίσημα την Δευτέρα Ρωμανίδης

Από Δευτέρα που θα είναι στο Ηράκλειο ο νέος τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ ,Μιχάλης Ρωμανίδης, θα "σηκώσει τα μανίκια", και σε συνεργασία με προπονητή διοίκηση θα ξεκινήσουν τον νέο ΟΦΗ του 2010-11.Να σημειωθεί ότι ο προπονητής Β.Βλάχος ,βρίσκεται από την προηγούμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο και μετά από (απαραίτητη) ξεκούραση λίγων ημερών ,θα στρωθεί στην δουλειά.


Μεταγραφικά


-Σιγά σιγά έχει σχηματισθεί το νέο "παζλ" της ομάδας .Απομένουν 2 θέσεις ακόμα που θέλουν συμπλήρωμα.Στην θέση του "ψηλού" ο Σουφλιάς (αν και μιλά και με άλλες ομάδες),κατά πάσα πιθανότητα θα καλύψει το πόστο.Για μπακ απ ίσως παραμείνει κι ο Μ.Χαλκιαδάκης που σίγουρα με την εμπειρία του θα βοηθήσει.
-Στον πλέι μέικερ που "καίγεται" ο προπονητής εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παίκτη  που να έχει πολύ καλά στοιχεία.Όσον αφορά τους Μπαρλά και Παναγάκη , το τοπίο είναι "θολό" ,αν και εξετάζονται σοβαρά η περίπτωση παραμονής τους.Ιδιαίτερα ο Μπαρλάς που έχει πλέον προσωπικούς λόγους να μείνει Ηράκλειο.Αν πάντως δεν παραμείνουν στους "ασπρόμαυρους", μην τους ξεγράφεται από την πόλη.
-Η περίπτωση Καρασταμάτη ναυάγησε, ενώ του  Α.Τσακιρίδη ( που πήρε το χαρτί αποδέσμευσης-Letter of Clearance-)αναμένονται σύντομα εξελίξεις....
-Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας βρίσκονται κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις αθλητών με εμπειρία στα πρωταθλήματα της Α2 και της Β’ Εθνικής ωστόσο οι οικονομικές τους απαιτήσεις κρίνονται υπερβολικές τη δεδομένη στιγμή.
Έτσι ο ΟΦΗ, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες ,προτιμούν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για να «πέσουν» τα ποσά που ζητούν οι παίκτες και τότε να πραγματοποιηθούν οι συμφωνίες με τους δικούς τους όρους.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.