Ο Α.Τσακιρίδης και πάλι στην οικογένεια του ΟΦΗ

(www.ofibc.gr)Στην επιστροφή του στον ΟΦΗ ο Αλέξης Τσακιρίδης στάθηκε στην σημερινή (26/7) παρουσίαση του στο τρίπτυχο διοίκηση - παίκτες - κόσμος και τόνισε την σημασία το μπάσκετ του ΟΦΗ, να έχει τα ίδια στοιχεία με την ομάδα που ο ίδιος γνώριζε από το παλαιότερο του πέρασμα σε αυτήν.










«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Και ένα γήπεδο γεμάτο πραγματική έδρα που θα προκαλεί δέος στον αντίπαλο» τόνισε ο Τσακιρίδης στην επίσημη παρουσίαση του στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.


Και πρόσθεσε λέγοντας ότι «ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ που με έφεραν πίσω. Το είχα πει ότι ήθελα πολύ να επιστρέψω. Όταν μου μίλησε ο Μάνος Ξημερης του έδωσα το λόγο μου.Π ερασα μια δύσκολη χρονιά πέρσι με ένα σοβαρό τραυματισμό. Όμως έχω δουλέψει πολύ όλο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».


Για την μεταγραφή Τσακιρίδη ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βλαχος τόνισε πως «τον έχω ζήσει ως αντίπαλο. Ειναι μαχητής και αυτό που του εύχομαι πάνω από όλα είναι να βρει ρυθμό γρήγορα και να μπορέσει να μας βοηθήσει, κατι που είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να το κάνει».


Ο προπονητής του ΟΦΗ προανήγγειλε δυο ακόμη προσθήκες για την θέση του πλει-μεικερ, λέγοντας ότι γίνεται αναζήτηση, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες.


Ο έφορος μπάσκετ του ΟΦΗ, Μάνος Ξημερης υπογράμμισε  ότι «δεν θέλαμε να φύγει ποτέ από την ομάδα μας ο Τσακιρίδης. Είναι ξανά κοντά μας εύχομαι να συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια. Κτίζουμε μια νεανική ομάδα και αν εξαιρέσουμε τον Μπαρδα και τον Τσακιρίδη, όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτω των 30 ετών. Κάνουμε μια ομάδα που θα την χαίρεται κανείς να την βλέπει στο γήπεδο» κατέληξε ο Μάνος Ξημερης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.