Μ.Ξημέρης -ΟΦΗ:Ριζική ανανέωση και στην κατηγορία που ανήκει


Πραγματοποιήθηκε χθες   το απόγευμα στο γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ η παρουσίαση του πρώτου φετινού μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας Μπάσκετ, του Κώστα Μπαλάφα, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Βασίλη Ξημέρη και των Εφόρων της ομάδας Μάνου Ξημέρη και Μάνου Σφακιανάκη.
Ο Μάνος Ξημέρης αναφερόμενος στην μεταγραφή του Κώστα Μπαλάφα τόνισε ότι ήταν ένας στόχος του ΟΦΗ αρκετών ετών, στάθηκε στον καλό του χαρακτήρα, ενώ επισήμανε ότι φέτος θα γίνει ριζική ανανέωση της ομάδας, έχοντας πάντα σαν στόχο την άνοδο στην Α2.






Αναφερόμενος στον Δημήτρη Καραδολάμη, τόνισε ότι είναι ένα νέο παιδί με όρεξη για δουλειά και διάκριση, ήταν από τους πρωταρχικούς στόχους και έτσι προχώρησε ο ΟΦΗ στην απόκτηση του.

Ο Κώστας Μπαλάφας τόνισε ότι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη από μέρους για να αποφασίσει την συνεργασία του με τον ΟΦΗ, αφού θα αγωνισθεί σε μια ομάδα που δεν απασχολεί τον αθλητή τίποτα άλλο από την αγωνιστική ετοιμότητα του, με στόχους και φιλοδοξίες. Χωρίς λοιπόν μεγάλα λόγια αλλά με χαμηλά το κεφάλι και πολύ δουλειά θα υλοποιηθεί ο στόχος που είναι η άνοδος, είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης αναφέρθηκε σε όλα αυτά που είχαμε γράψει από το Σάββατο 3 Ιουλίου, ενώ για το θέμα Ρωμανίδη τονίστηκε  ότι, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Ρωμανίδης για να γίνει η σχετική συζήτηση και να κλείσει η συμφωνία.
-Όπως αποκάλυψε ο έφορος του τμήματος μπάσκετ, Μάνος Ξημέρης, ο ΟΦΗ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ηρακλειώτη γκαρντ Ανδρέα Ξενάκη ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα απαντήσει, ο επίσης Κρητικός, Μύρων Παπαδάκης που αγωνίστηκε πέρυσι στον Αρκαδικό.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.