Και επίσημα Βλάχος ,Γωνιωτάκης μαζί στον ΟΦΗ.Μπέρδεμα με Σκαμνάκη


Μόνο η τυπική ανακοίνωση από το επίσημο σαιτ (www.ofibc.gr)της ομάδας του ΟΦΗ απέμενε για την ανανέωση της συνεργασίας του Β.Βλάχου με τον ΟΦΗ.Παράλληλα παρέμεινε στο τεχνικό τιμ ο πολύ ικανός και ανερχόμενος Γ.Γωνιωτάκης ως Assistant Coach.
-Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας ,στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό που το είχαν επισημάνει αρκετοί ,(καθώς έπρεπε να είχε συμβεί όταν  η ομάδα του ΟΦΗ ήταν στην Α2),δηλαδή " ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με μάνατζερ εκτός Κρήτης που θα αναλάβει θέματα ομάδας εκτός του νησιού."
-Η ανακοίνωση αναφέρει το "διαζύγιο" με τους:. Δανιήλ Σταύρο,Χουλιάρα Παναγιώτη, Άγγελο Συριστατίδη, Gabrans Raimonds,και  Λαγουδάκη Νικόλαο και ο έφορος της ομάδας Μάνος Ξημέρης ευχαριστεί όλους τους παραπάνω για την συνεργασία που είχαν την περυσινή αγωνιστική περίοδο και τους εύχεται ότι καλύτερο στον μέλλον.




-Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Παναγιώτη Χουλιάρα για, ένα αξιόλογο αθλητή και φοβερό χαρακτήρα, για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία 3 χρόνια, ζώντας μαζί πολλές χαρές και επιτυχίες.

-Στις ανανεώσεις είπαμε:Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου ο οποίος δήλωσε στο επίσημο σαιτ της ομάδας:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που για μια ακόμα φορά θα βρίσκομαι στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Ξημέρη, τους εφόρους και το τεχνικό τιμ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους."

-Επίσης "χαρά καλωσορίζει στην ομάδα την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση για φέτος, ένα αξιόλογο αθλητή και πολύ καλό χαρακτήρα, τον Κώστα Μπαλάφα.

Ο Κώστας Μπαλάφας γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 24-9-1980. Ξεκίνησε στις υποδομές του  Σπόρτιγκ Τρικάλων, όπου έπαιξε μέχρι την Γ’ Εθνική, συνέχισε στον ΑΣ Τρίκαλα μέχρι που η ομάδα ανέβηκε στην Α1, συνέχισε το 2008-9 στον ΑΓΟΡ στην Α2 και την περίοδο 2009-10 αγωνίσθηκε με τον ΚΑΟΔ στην Α2.

ο πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ για την νέα αγωνιστική περίοδο, ο Κώστας Μπαλάφας, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του δήλωσε :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, υψηλούς στόχους, οργανωμένη διοίκηση και κόσμο που βρίσκεται κοντά της. Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόταση της συνεργασίας δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ, αφού οι άνθρωποι με τους οποίος μίλησα με κέρδισαν με το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα. Είναι σημαντικό να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα που σου έχει εξασφαλίσει όλες τις συνθήκες ώστε το μυαλό σου να είναι μόνο μέσα στο γήπεδο και όχι σε άλλα προβλήματα.  Βέβαια σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην άμεση αποδοχή της πρότασης του ΟΦΗ, έπαιξε και ο συμπαίκτης μου στον ΚΑΟΔ Αλέξης Τσακιρίδης, ο οποίος πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τους ανθρώπους της. ”

 Χαμός με Σκαμνάκη

Αντικείμενο συζήτησης στα μπασκετικά στέκια  αποτελεί η υπόθεση του Μάριου Σκαμνάκη .Ο νεαρός παίκτης έχει δημιουργήσει "τριβή" ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Εργοτέλη,καθώς κι οι δυο πλευρές "έχουν τα δίκια τους."

Ο ταλαντούχος Ηρακλειώτης αθλητής ανήκε στον ΟΦΗ, είχε δοθεί όμως δανεικός την αγωνιστική περίοδο 2008-9 στον Εργοτέλη. Πέρυσι επέστρεψε στον ΟΦΗ για να συμμετάσχει στην Β’ Εθνική, όμως μετά την απόφαση για συμμετοχή του ΟΦΗ στην Α2 δόθηκε ξανά στον Εργοτέλη αφού είχε όμως αγωνισθεί για πολύ λίγο σε ένα αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ (26 Σεπτεμβρίου 2009 Αίας ΕυόσμουΟΦΗ 78-77).

-Μάλιστα λόγω του αγώνα Κυπέλλου χρειάσθηκε απόφαση του ΑΣΕΑΔ για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή και αναγκαστικά είχε την μορφή της "ελευθέρας". Μάλιστα ο Εργοτέλης είχε επιβαρυνθεί και οικονομικά (γύρω στα 2000 ευρό) τα δικαστικά έξοδα ,προκειμένου να μείνει ελεύθερος.
-Στον ΟΦΗ επειδή, λοιπόν δεν μπορούσε να τον παραχωρήσει ως δανεικό στον Εργοτέλη, τον άφησε ελεύθερο με την… προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ότι ο Σκαμνάκης θα επιστρέψει με το τέλος της φετινής περιόδου.
-Από την πλευρά τώρα του αθλητή, υποστηρίζεται ότι υπήρχε και από τις δύο ομάδες η διαβεβαίωση ότι θα αγωνισθεί την περίοδο 2010-11 σε όποια ομάδα από τις δύο επιθυμεί ο ίδιος και που είναι ο ΟΦΗ.Εδώ κάπου μπαίνει κι πατέρας του αθλητή που πίεσε , τους διοικούντες του Εργοτέλη να τον αφήσουν ελεύθερο.

Όπως και να έχει, αυτή η ιστορία δημιουργεί ερωτηματικά για το τι γίνεται τελικά με το νεαρό αθλητή που βέβαια, βάσει νόμου, έχει και τον τελευταίο λόγο για το που θα συνεχίσει την καριέρα του από την στιγμή που είναι ελεύθερος.

Μεταγραφικά

Οι γνωστοί μεταγραφικοί στόχοι παραμένουν,το μοναδικό νεώτερο είναι ότι  η διοίκηση προσπαθεί να φέρει 2 παίκτες "πακέτο", από την ίδια ομάδα ,που αγωνίζεται στην Α2 με πολύ καλή παρουσία.Έναν "κοντό" κι ένα "ψηλό"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.