Εκατο παιδιά δήλωσαν συμμετοχή στο «Agios Nikolaos Basketball Camp»

(www.anatolh.com)Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη του «Agios Nikolaos Basketball Camp» που αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια ανάπτυξης του μπάσκετ στην περιοχή.

-Για 3η συνεχόμενη χρονιά οι διοργανωτές έχουν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια ενώ φέτος έχουν ένα ακόμη… σύμμαχο, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λασιθίου και ιδιαίτερα την αντινομάρχου κ. Μαρία Πρατσίνη που στήριξε αυτό το εγχείρημα.





-Καινοτομία στη φετινή διοργάνωση σε σχέση με τις προηγούμενες είναι ότι οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σε τρία διαφορετικά γήπεδα, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Νικολάου, στην αίθουσα του 2ου Γυμνασίου για τα πιο μικρά ηλικιακά παιδιά και στο κλειστό του ΤΕΙ στα Λακώνια για τα μεγαλύτερα. Η έναρξη θα γίνει τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 27 του μήνα, με καθημερινές προπονήσεις από νωρίς το πρωί, μέχρι το βράδυ. Οι εμπλεκόμενοι προπονητές στο καμπ είναι, ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Κρήτης στους άντρες Εργοτέλη Γιώργος Μακράκης και ο συνεργάτης του και προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας Νέων των «κιτρινόμαυρων» Γιάννης Βισκαδουράκης, ο περιφερειακός προπονητής Κρήτης των αγοριών Γιάννης Κόκκινος και των κοριτσιών Μιχάλης Δασκαλάκης, ο προπονητής του Ηροδότου Γιάννης Λαδουκάκης, ενώ προσκεκλημένος θα είναι ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης Σούλης Μαρκόπουλος.
-Συμμετοχή για το «3ο Agios Nikolaos Basketball Camp» έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής περίπου 100 παιδιά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως και 18 ετών, τα οποία θα πρέπει να βρίσκονται σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Νικολάου (τα μικρότερα παιδιά με τους γονείς τους) για να τους δοθεί το πρόγραμμα του καμπ και να χωριστούν σε γκρουπ.
-Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί την τελευταία ημέρα και στην τελετή λήξης DVD από το καμπ, δίπλωμα παρακολούθησης και κάρτα αξιολόγησης από τους προπονητές, αλλά και διάφορα άλλα δώρα. Άλλωστε σκοπός τους είναι να γίνει μια μικρή γιορτή, κάτι που φαίνεται και από τους διαγωνισμούς που έχουν βάλει στο πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας με τουρνουά 3 on 3, στο οποίο οι ομάδες θα αποτελούνται από δύο παιδιά αλλά και ένα γονέα, παιχνίδι 3 on 3, διαγωνισμός τριπόντων, ελευθέρων βολών, lay up για τα μικρότερα παιδιά, jump shout  και το γνωστό παιχνίδι των βολών για όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους, ενώ θα υπάρχουν και άλλα παιδαγωγικά παιχνίδια, αλλά και παιχνίδι «πέντε εναντίων πέντε».

-Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το καμπ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές Ζαχαρία Πάγκαλο στο τηλ. 6974367527, Διονύση Μουλιανιτάκη στο τηλ. 6972240891 και Γιώργο Τζώρτζη στο τηλ. 6974235649.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.