SBS : ΣΧΟΛEIO ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.


Απο  28 Ιουνίου  εως  23 Ιουλίου
Ξεκινά σύντομα στην πόλη μας  μια προσπάθεια που δημιουργήθηκε μέσα από τις ανησυχίες κάποιων προπονητών της Καλαθοσφαίρισης της Κρήτης.

        Συγκεκριμένα η πρώτη προσέγγιση για την δημιουργία κάτι  πρωτοποριακού – καινοτόμο  που να έχει συγκεκριμένο στόχο και ελεγχόμενο αποτέλεσμα , ένωσε περισσότερο τους προβληματισμούς μας  για ένα δύσκολο αλλά εφικτό όραμα που είναι το  S.B.S.

        Προπονητές από διαφορετικές ομάδες,  και οι καθημερινές επαφές και συζητήσεις ήταν  και το κερασάκι στην τούρτα  που λέγεται  S.B.S.
Προπονητές:Αλέξης Χριστοδούλου,Γιώργος Μακράκης,,Γιάννης  Κόκκινος,Γιώργος Γωνιωτάκης Σηφομιχελάκης  Μανολης ,Βαιλάκης Μανούσος,Βισκανδουράκης   Γιάννης ,Λαδουκάκης Γιάννης,Χρήστος Γκιουζέλης.  
  
  Το S.B.S.   είναι ανοικτό για όλους όσους θέλουν να προσπαθήσουν να γίνονται καλύτεροι κάθε μέρα που έρχεται.

 
        Και ίσως πρώτοι απ’ όλους  καθημερινά καλύτεροι πρέπει να γινόμαστε εμείς οι Κ.Φ.Αγωγής - Προπονητές γιατί είμαστε βαρόμετρο του μεγαλύτερου ποσοστού συμμετοχής στην διαμόρφωση των αθλητικών επιδόσεων και των χαρακτήρων των παιδιών που σε αρκετές περιπτώσεις είναι και δικά μας παιδιά.

          Έχουμε  βάλει τον πήχη ψηλά………  πάντως όχι για να περάσουμε από κάτω……...

      Παρ’ ότι οι εγγραφές αρχίζουν από την άλλη βδομάδα 17/05 ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αν φανταστεί κανείς ότι τα group που θα δημιουργηθούν θα είναι λίγα και με περιορισμένο αριθμό αθλητών.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.