M.Δημητριάδης :Ικανοποιημένος απο την πορεία του Ηράκλειο-Καυστική ανακοίνωση για τον αγώνα των Πατησίων



Μπορεί να μην κέρδισε την συμμετοχή στους αγώνες διαβάθμισης για την άνοδο στην Β΄Εθνική το Ηράκλειο ,αλλά ο προπονητής του Ηράκλειο , κρίνει την χρονιά πετυχημένη.Κι έχει δίκιο αν σκεφτεί κανείς οι στην αρχή της σαιζόν ,ούτε στα πιο τολμηρά όνειρα των φίλων του Ηράκλειο σκεφτόταν την άνοδο.

Ο  προπονητής του “Ηράκλειο” Μανόλης Δημητριάδης τόνισε στην "ΕΦ.Πατρίς": “Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας. Πετύχαμε εύκολα τον πρώτο μας στόχο που ήταν η γρήγορη παραμονή. Σίγουρα μας μένει η πικρία που δεν πήραμε την 1η ή τη 2η θέση αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός. Κάναμε κοιλιά μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς, μας βγήκε η κούραση και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες χάσαμε έδαφος. Η χρονιά αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα καθώς επανήλθε στις Εθνικές κατηγορίες και πρωταγωνίστησε. Κλειδί για την επιτυχία ήταν η στελέχωσή της με αρκετούς ντόπιους αθλητές”.

Ο κ. Δημητριάδης ευχαρίστησε την επιτροπή μπάσκετ για τη στήριξή της και ιδιαίτερα τους κ. Περυσινάκη, Μακράκη, Αρναουτάκη, Χαρωνίτη, Καλαντζή. Επίσης τον βοηθό του κ. Ράλλη, τον μέγα χορηγό Superfast Ferries και τους παίκτες για την προσφορά τους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τέλος του μήνα οπότε και θα παραδοθεί η έκθεση της τεχνικής ηγεσίας στη διοίκηση.
Πηγή φώτο:"athleticradio.gr" 
 Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε το ‘’Ηράκλειο’’ για όσα έγιναν στα Πατήσια και το παιχνίδι με τον Σπόρτινγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το “Ηράκλειο” Ο.Α.Α έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στην Κρήτη σε γήπεδα που ο κόσμος χειροκροτεί  και τις δύο ομάδες που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και όχι σε γήπεδα με τρομοκράτες και παρουσία των ΜΑΤ.
Μπορεί να μας χωρίζει το πέλαγος από τα κέντρα εξουσίας, δεν σημαίνει όμως ότι ζούμε και σε άλλο πλανήτη.
Γνωρίζουμε και πολύ καλό μπάνιο και την συμβαίνει πέρα από το νησί μας.
Το παιχνίδι με το Σπόρτιγκ μεταδόθηκε μέσω του www.Kretaworldbasket.gr “ζωντανά” με εικόνα και ήχο σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, από τις 4μμ μέχρι τις 8μμ και όλοι είδαν τι ακριβώς έγινε.
Εδώ και λίγες ώρες υπάρχει και στο Youtube βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=9zL4M9w0UOY),  αδιάψευστος μάρτυρας των όσων συνέβησαν.
Το βίντεο αυτό το αφιερώνουμε στους διοικούντες του ιστορικού συλλόγου του Σπόρτιγκ και τους συνοδοιπόρους τους και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα.
Από την επιτροπή Μπάσκετ του “Ηράκλειο” Ο.Α.Α»
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.