Γιορτή μπάσκετ στις Αρχάνες


Οι λιλιπούτειοι αθλητές  της Κρήτης έδειξαν το ταλέντο τους στο τουρνουά μίνι μπάσκετ

Γιορτή με όλη τη σημασία της λέξεως ήταν η «1η γιορτή μίνι μπάσκετ» που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο των Αρχανών. Στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Αρχανών σε συνεργασία με την τοπική ομάδα μπάσκετ, συμμετείχαν εννέα ομάδες από όλη την Κρήτη, με παιδιά γεννημένα από το 1998, έως και το 2002.
           
   Πηγή φώτο:"'agiosnikolaosbasketball.gr"
Νικητές και έπαθλα δεν υπήρχαν, καθώς πρωταρχικός στόχος σε αυτές τις κατηγορίες είναι η συμμετοχή για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές και να απολαύσουν το παιχνίδι, παίζοντας ελεύθερα, χωρίς στόχους και σκοπιμότητες, κάτι που τους επέτρεψε να προσφέρουν όμορφο θέαμα και πήραν απλόχερα το χειροκρότημα των γονιών τους, που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και δημιούργησαν μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Οι  ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ήταν, η διοργανώτρια ομάδα των Αρχανών(Γιούχτας), ο Ηρόδοτος, το Δειλινό, ο Εργοτέλης, ο ΟΦΗ, ο ΑΓΟΡ , η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου  ΑΟΑΝ και ΑΟΙ.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων κατηγορίας παιδιών γεννηθέντα τα έτη 1998-2000,  έδειξαν το πολύ καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται .

Την Κυριακή αγωνίστηκαν  παιδιά ηλικίας 2000 έως και 2002,  συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.