Διαιτητές: Η Ιφ. Γιώτη (Ρέθυμνο) αξιολογείται στις Εθνικές κατηγορίες

Η Ιφιγένεια Γιώτη πέρασε με επιτυχία το προστάζ νέων διαιτητών 2010,που διεξήχθη στη Ροδινή Ρίου και ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. εκπροσωπήθηκε  με τρεις διαιτητές.Οι άλλοι δύο εκπρόσωποι  του ΣΥΔΚΑΚ που συμμετείχαν στο προστάζ, οι Μ. Σταυρουλάκης , Χ. Σμυρνάκης, θα πάρουν άλλες ευκαιρίες στο μέλλον .
Έτσι επιβεβαιώθηκε το "Κρητικό μπάσκετ",   που από το Σάββατο είχε αναφέρει την επιτυχία  της Ιφιγένειας Γιώτη.
Ο ΣΥΔΚΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός αυτό και αναφέρει:


" Σημαντική επιτυχία για το Σύνδεσμο Διαιτητών  Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, όπου βλέπει άλλο ένα μέλος του να αξιολογείται στις εθνικές κατηγορίες.

      Το  περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στη Ροδινή Ρίου το προστάζ νέων διαιτητών 2010, όπου ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. εκπροσωπήθηκε  από τρεις διαιτητές. Η Ιφιγένεια  Γιώτη - που ζει και σπουδάζει  στο Ρέθυμνο - πέρασε μ’ επιτυχία όλες τις εξετάσεις και κατάφερε από σύνολο 75 υποψηφίων, να καταταγεί ανάμεσα στους 31 πρώτους υπό αξιολόγηση διαιτητές, που θα παρακολουθήσουν το ετήσιο σεμινάριο αξιολογημένων που θα διοργανώσει η Ομοσπονδία Διαιτητών σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Η κα Γιώτη θα μπορεί απ’ την προσεχή αγωνιστική περίοδο να διαιτητεύσει αγώνες Γ’ εθνικής ανδρών κι Α2 γυναικών.

Ο Σύνδεσμος  μας εξακολουθεί να κρατά την  τέταρτη θέση της χώρας (σε δύναμη αξιολογημένων διαιτητών) μετά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, δείγμα της εξαιρετικής δουλείας που πραγματοποιείται, αλλά και του πολύ καλού έμψυχου δυναμικού που τον απαρτίζει. Οι 17 διαιτητές που τον αντιπροσωπεύουν στις εθνικές κατηγορίες είναι πλέον οι:

            Διαιτητής     Κατηγορία
      1     Μαχαιριανάκης Μιχάλης     Α1
      2     Κατραχούρας Γεώργιος
      3     Επιτροπάκης Γεώργιος     Α2

      4     Μακρής  Παναγιώτης
      5     Μπορμπαντωνάκης Γ.
      6     Χαλαμπαλάκης  Μηνάς
      7     Καμπίτσης Μιχάλης     Β

      8     Μαλαμάς Ιωάννης
      9     Μαρνελάκης  Ιωάννης
      10     Αρτεμάκη Δόμνα     Γ

      11     Βαλούρδος Γεώργιος
      12     Γιαννακουδάκης  Βασίλειος
      13     Γιώτη Ιφιγένεια
      14     Κατσανεβάκης  Αντώνιος
      15     Κώτσου Λία
      16     Μπανασάκης Θεόδωρος
      17     Φλίγκος Βασίλειος "
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.