Μακράκης:"Αλλάξαμε νοοτροπία και τρόπο σκέψης ,και τα καταφέραμε"


(athleticradio.gr)Πανευτυχής για την επιτυχία της ομάδας του και την επιστροφή έπειτα από 9 χρόνια στην Γ Εθνική δήλωσε ο Γιώργος Μακράκης.

Πανευτυχής για την επιτυχία της ομάδας του και την επιστροφή έπειτα από 9 χρόνια στην Γ Εθνική δήλωσε ο πρωτεργάτης του Εργοτέλη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με τον Κύδωνα που βρήκε τον Εργοτέλη πρωταθλητή τόνισε:
   
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην διοίκηση που ήταν συνέχεια δίπλα μας. Μετά από πολλά χρόνια ο Εργοτέλης επιστρέφει στην Γ΄ Εθνική. Νομίζω πως έγινε μια τρομερή προσπάθεια φέτος. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την νοοτροπία και τον τρόπο που σκέφτονται τα παιδιά και νομίζω πως τα καταφέραμε.  Πιστεύω πως το παράδειγμα μας πρέπει να ακολουθήσουν και όλες οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος. Κάναμε μεγάλες θυσίες φέτος, είχαμε φοιτητές και μαθητές στην ομάδα και τα καταφέραμε. Δεν είναι τυχαίο που πετύχαμε και νομίζω πως αυτό φάνηκε και με την διαφορά μας στα πλειοφ. Φάνηκε από την αρχή ποιες ομάδες θα πάνε για πρωτάθλημα. Εύχομαι στον Κύδων να συνεχίσει την προσπάθεια και να έχουμε και μια ομάδα από τα Χανιά στην Γ΄ Εθνική. Η Κρήτη έχει μεγάλη ανάγκη τα Χανιά ας ξεφύγουμε όλοι από το παρελθόν.»
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.