Αποφάσεις της ΕΚΑΣΚ

Κατά το χθεσινό συμβούλιο της Ένωσης πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

-Μετά από τρείς  πρότασης μομφής που έγιναν εις βάρος του μέλους της ΕΚΑΣΚ Σταύρου Λυριντζάκη στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ, από τον Πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ κ.Χαλαμπαλάκη,ο οποίος ζήτησε την απαλλαγή του από την επιτροπή Δημοσίων σχέσεων-τύπου,του υπευθύνου του αναπτυξιακού στα αγόρια κ.Κανάκη που ζητούσε την απαλλαγή του από την επιτροπή του αναπτυξιακού στα αγόρια και,του προέδρου της επιτροπής πρωταθλήματος κ.Σταθάκη για την απαλλαγή του από την εν λόγω επιτροπή,το ΔΣ της ένωσης κατά πλειοψηφία απάλλαξε τον κ.Λυριντζάκη από τα καθήκοντά του από τις πιο πάνω επιτροπές.
----Ο Σταύρος Λυριντζάκης μετά το τέλος του ΔΣ δήλωσε στο Kretaworldbasket :

“Είμαι περήφανος για τις 3 μομφές που δέχθηκα από τους 3 συγκεκριμένους εκλεκτούς συναδέλφους στο ΔΣ της ΕΚΑΣΚ και πρωτεργάτες του Μπάσκετ της Κρήτης.
Είμαι περήφανος για τον αγώνα που κάνω μαζί με 2 – 3 ακόμα συναδέλφους και τον τρόπο που τον κάνω μέσα στο ΔΣ για την αναβάθμιση και αναγέννηση του Μπάσκετ στην Κρήτη.
Είμαι περήφανος γιατί καθημερινά δέχομαι πολλά  θετικά email και μηνύματα για αυτήν την προσπάθεια.
Είμαι περήφανος γιατί καθημερινά Σωματεία της Κρήτης μου εκφράζουν την στήριξη τους.
Είμαι περήφανος γιατί το έργο αυτό αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται πλέον από φορείς σε όλη την Ελλάδα.
Είμαι περήφανος γιατί στο σημερινό ΔΣ συγκεντρώθηκαν μετά από πολλούς μήνες και τα 11 μέλη του ΔΣ και που ψήφισαν για τις μομφές εναντίων μου.
Είμαι περήφανος που ο αγαπητός φίλος μου και αναγεννητής του Κρητικού Μπάσκετ, ο Μιχάλης Κανάκης, ζήτησε την παραίτηση μου και από μέλος του ΔΣ.
Θα τον στενοχωρήσω όμως, αυτόν και τους όποιους υποστηρικτές της θέσης του, και ειλικρινά λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ενέργεια μου,  αφού όχι μόνο δεν θα του κάνω την χάρι να παραιτηθώ, αλλά θα συνεχίσω με μεγαλύτερες δυνάμεις και πάθος για την Αναδόμηση και Αναγέννηση του Κρητικού Μπάσκετ, με λίγους μεν συντρόφους μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ που ασπάζονται τις θέσεις και τις απόψεις μου, αλλά με πολλούς συνοδοιπόρους με τους οποίους συναντιέμαι καθημερινά μέσα στα γήπεδα όχι μόνο της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας".

-Στο μεταξύ η  Διοίκηση της ΕΚΑΣΚ τιμώρησε με 56 μέρες(28 για το τωρινό παράπτωμα  του ,14 γιατί ήταν υπότροπος και 14 από παλαιότερη ποινή του που  ήταν με αναστολή) στέρησης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τον προπονητή  παμπαίδων του Φιλαθλητικού Γίαννη Μανιακουδάκη για ανάρμοστη συμπεριφορά στους διαιτητές της συνάντησης ΑΓΟΡ-Φιλαθλητικός.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.