Α2 Μπάσκετ: Μύλος με τις επιχορηγήσεις των ομάδων

Σε οριακό σημείο δείχνει πως βρίσκεται το πρωτάθλημα της Α2 καθώς λόγω των επιχορηγήσεων η πλειοψηφία των ομάδων δηλώνει έτοιμη να …κατεβάσει ρολά οδηγώντας ουσιαστικά σε λοκ άουτ το πρωτάθλημα!
                  
 
Ήδη η ΕΟΚ έχει καλέσει τις ομάδες σε συνάντηση την προσεχή Παρασκευή (14.30) και πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως οι ομάδες είναι έτοιμες να πάρουν δραστικές αποφάσεις. Το όλο θέμα, έχει ξεκινήσει με την απόφαση της ΓΓΑ να δώσει ως εξόφληση το μισό ποσό της τακτικής επιχορήγησης στα ΤΑΚ και τα ΑΣ της κατηγορίας.

Ωστόσο ήδη πέντε ομάδες είχαν …ανακαλύψει τον Δεκέμβρη τον τρόπο ώστε να πάρουν και την πρώτη δόση κάτι που σημαίνει πρακτικά πως σε λίγο καιρό θα έχουμε πέντε ομάδες να έχουν εισπράξει όλο το ποσό και άλλες εννέα το μισό. Εξαιρούνται απ’ όλη τη διαδικασία το Αιγάλεω και η Ολυμπιάδα που ως ΚΑΕ δεν παίρνουν επιχορήγηση.

Αρκετοί πρόεδροι των ομάδων, βρίσκονται σε οριακό σημείο και σκέφτονται να «διαλύσουν» τις ομάδες τους, αφού αισθάνονται πως υπάρχει κατάφορη αδικία στο όλο θέμα. Μάλιστα τόνιζαν πως αρκετά χρήματα έχουν χάσει τα τελευταία χρόνια από τις επιχορηγήσεις και δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, (ταξης τάξης των 50 χιλιάδων).Παράλληλα θα έχει ενδιαφέρον για το τί θα κάνει η ΕΟΚ που όπως όλα δείχνουν τάσσεται υπέρ των ομάδων.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.