Παίδων- Β’ φάση-Επαναληπτικοί αγώνες

Στην τρίτη φάση η Ιεράπετρα.
Γλυκειά ήττα στα Χανιά γνώρισε  η ομάδα παίδων της Ιεράπετρας, αφου  μπορεί να έχασε το παιχνίδι ,πέρασε όμως στην τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων ,συνιστώντας της έκπληξη (αν και για πολλούς δεν ήταν) του πρωταθλήματος.Η ομάδα της ιεράπετρας που έμεινε απο χθές στα Χανιά, είχε  την ατυχία να τραυματιστεί νωρίς -νωρίς ο ψηλός της Van de Βilt.
Απο την άλλη μεριά ο Κύδωνας πίστεψε στο όνειρο ,προσπάθησε, αλλά τα πολλά λάθη του πρώτου αγώνα στην Ιεράπετρα του στοίχισαν.
***- Η κλήρωση για τη γ΄ φάση του πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 12.00 στα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.
-Να αναφέρουμε ότι το εισιτήριο για τον τελικό είχαν πάρει οι δυο πρώτες ομάδες της Α΄ κατηγορίας (το Ηράκλειο που τερμάτισε πρώτο και αήττητο με 14 νίκες σε ισάριθμους αγώνες  και ο Εργοτέλης που ήταν δεύτερος με 11 νίκες και τρεις ήττες), ο ΑΟ Ιεράπετρας και ο ΑΓΟΡ που πέρασε αρκετά εύκολα το εμπόδιο του Ανδρογέα. Η γ΄ φάση θα διεξαχθεί με διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας όλων των ομάδων μεταξύ τους (συνολικά έξι παιχνίδια) και πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.
Τα αποτελέσματα:
Κύδων – Ιεράπετρα   61-50
ΑΓΟΡ – Ανδρογέας


Α.Ο.ΚΥΔΩΝ-Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 61-50.
Δεκάλεπτα: 16-06, 16-17, 18-14, 11-13.
Α.Ο.ΚΥΔΩΝ(Λεκάκος):Διγαλάκης, Σταμούλος 5(1), Φουντεδάκης, Κατσουλάκης 14(2), Χολέβας,
Σκαραντωνάκης 23(1), Κατσιγαράκης 15, Κωνστανταράκης.
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(Γαϊτανάκης): Φραντζεσκάκης 5, Mαλαθράκης 7, Κατραντζής,
Ταμπάκης 1, Μούτσα 5, Μάλλιαρης 19(1), Van De Βilt, Γιαννακουδάκης
6(2), Παπαδάκης 7(1).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.