18ο Ελληνικό All Star Game: Οριστικά στο Ηράκλειο

Την οριστική τους απόφαση να διεξαχθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Κλειστό στα Δύο Αοράκια το 18ο Ελληνικό All Star Game ανακοίνωσαν χθες και επίσημα από κοινού ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ. 
Η τελευταία επίσκεψη των ανθρώπων του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ στην πόλη μας, προκειμένου να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις στα Δύο Αοράκια ήταν και αυτή που τους έπεισε για να δώσουν το «πράσινο φως», ώστε η σημαντική αυτή διοργάνωση να γίνει στο Ηράκλειο και στο νέο Κλειστό της πόλης μας (χωρητικότητας 5.200 θέσεων), που, αν και είχε αποπερατωθεί εδώ και πολύ καιρό, δεν είχε παραδοθεί προς χρήση και θα ανοίξει τις πύλες του προς το κοινό του Ηρακλείου στην μεγάλη γιορτή του 18ου All Star Game, που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Μαρτίου. Συνδιοργανωτές σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση θα είναι οι δήμοι Ηρακλείου και Αλικαρνασσού. Η επιλογή της πόλης του Ηρακλείου έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας αποκέντρωσης του αθλήματος, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ.
    
Ξεκινά η ψηφοφορία
Στο μεταξύ, από χθες ξεκίνησε η ψηφοφορία των φίλων του αθλήματος που θα αναδείξει τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο φετινό All Star Game, ανάμεσα στην ομάδα των Greek Players και των The Rest of the World και η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Μαρτίου. Οι σχετικές ψηφοφορίες θα διεξαχθούν στις επίσημες ιστοσελίδες των ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ (www.esake.gr και www.psak.gr, αντίστοιχα) και θα αναδείξουν τις πεντάδες των δύο ομάδων. Η τελική σύνθεση των ομάδων θα προκύψει από ψηφοφορία μεταξύ των 14 προπονητών της Α1. Να σημειωθεί πως το μενού του 18ου All Star Game θα περιλαμβάνει για όγδοη φορά τον αγώνα των Ελπίδων και για τέταρτη τον αγώνα των αθλητών μπάσκετ με καρότσι (ΟΣΕΚΚ)Πηγή:(Εφ.Τόλμη).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.