Γυναίκες:Νέα ήττα του Ηράκλειο

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Μ.Δασκαλάκη σε μια ακόμα(δύσκολη) εκτός έδρας συνάντηση.Γνώρισε την ήττα(με κατεβασμένα τα χέρια ,όπως δείχνει το σκόρ) απο την καλύτερη της,και εκ των προτοπoρων Αμαρυλλίδα.Σε κανένα σημείο του αγώνα το Ηράκλειο δεν έπεισε και η ήττα επήλθε φυσιολογικά.
Αμαρυλλίς-Ηράκλειο 74-37
Δεκάλεπτα: 15-6, 39-16, 58-25, 74-37
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ (Καπογιάννη - Κωστόπουλος): Ρούσσου 10, Αξιοπούλου 3 (1), Ρετζεμπέρη 18, Λιάγκα 9 (1), Καπερώνη 15 (2), Παππά 1, Παραγιού 13, Μουτζούρη, Μπαλτά 5 (1).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δασκαλάκης): Γιαλιτάκη 3 (1), Πολοπετράκη, Παπαϊωσήφ 6, Στεφάτου 6, Μαθιουδάκη 6 (1), Γαλητσιάνου 12 (1), Ψυλλάκη, Τζαμαρία, Κοιλάδη 2, Φοβάκη 2.
Τα αποτελέσματα:
Έξω Παναγίτσα - Άρης Θήβας 52-71
Κτησιφών Π. - Σπόρτιγκ 57-50
Κρόνος Αγ. Δημ. - Παγκράτι 59-74
Αστέρας Εξ. - Άρης Χολαργού 48-46
Αμαρυλλίς - Ηράκλειο 74-37
Νίκη Λευκάδας - Αγία Παρασκευή 57-64
Πειραϊκός - Πρωτέας Βούλας 45-75 
Στα υπόλοιπα;
*Πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια πέτυχε στη Λευκάδα επί της Νίκης η Αγία Παρασκευή με 57-64, παίζοντας μάλιστα πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα. Οι Γεωργούση και Νιτουλέσκου ήταν οι καλύτερες για την αθηναϊκή ομάδα, πετυχαίνοντας από 22 πόντους, ενώ για την ομάδα της Λευκάδας που δεν αγωνίστηκε η τραυματίας Τσαντάκη κορυφαία ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι η Κουφογιάννη με 26 πόντους.
*Στα Βριλήσσια, όπως αναμενόταν, η Αμαρυλλίδα νίκησε πολύ εύκολα το Ηράκλειο με 74-37, με την Καπογιάννη να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής στις παίκτριες της.
*Το Παγκράτι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει επέστρεψε στις επιτυχίες με σπουδαίο διπλό στον Αγιο Δημήτριο επί του Κρόνου με 74-59 με τις Νικολοπούλου και Ευμορφοπούλου να κάνουν την διαφορά. Η Μαρία Βροχίδου για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν η καλύτερη για τις ηττημένες. Στο Στρέφη, ο Αστέρας Εξαρχείων διατηρήθηκε στην κορυφή κερδίζοντας δύσκολα τον Αρη Χολαργού με 48-46 σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενες έλεγχαν σε όλη την διάρκειά του. Στο ντεμπούτο του Τάκη Σφυρή στον πάγκο του Χολαργού, η ομάδα του Αρη παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένη και εκμεταλλευόμενη και την απουσία της Δήμητρας Τσουκαλά, είχε το προβάδισμα σε όλο το σκορ και πέντε λεπτά πριν την λήξη έφτασε στο +8. Εκεί, όμως, ο Αστέρας παροτρυνόμενος και από τους πιστούς φίλους του βρήκε ρυθμό στην επίθεση και με τις Χελιώτη και Χαρίτου πλησίασε και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στα 24'' με τρίποντο της Μιμής Χαρίτου. Ο Αρης Χολαργού είχε διπλή ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά το τρίποντο της Χριστοδούλου ήταν άστοχο ενώ στην τελευταία προσπάθεια της Κρητικού χρεώθηκε μεταφορά ενώ οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για φάουλ.
*Στη Χαλκίδα, η Ενίσα Σεμανιάκου επέστρεψε αγριεμένη και με 27 πόντους εκτέλεσε την Εξω Παναγίτσα δίνοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα της που παλεύει για την παραμονή ενώ στο "Σαλπέας" ο πρωτοπόρος Πρωτέας Βούλςα μάλλον έκανε αγγαρεία απέναντι στον ουραγό Πειραϊκό φτάνοντας τελικά στο 75-45 εύκολα.
Βαθμολογία (σε 9 αγώνες): Πρωτέας Βούλας 17, Αστέρας Εξ. 17, Παγκράτι 16, Αμαρυλλίς 16, Κτησιφών Π. 15, Κρόνος Αγ. Δημ. 15, Αγ. Παρασκευή 14, Σπόρτιγκ 13, Άρης Χολαργού 12, Νίκη Λευκάδας 12, Ηράκλειο 12, Άρης Θήβας 11, Έξω Παναγίτσα 10, Πειραϊκός 8.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10η - 20/12/09)
Σπόρτιγκ - Έξω Παναγίτσα
Παγκράτι - Παιανία
Κρόνος - Αστέρας Εξ.
Άρης Θήβας - Αμαρυλλίς
Ηράκλειο - Νίκη Λευκάδας
Αγ. Παρασκευή - Πειραϊκός
Πρωτέας Βούλας - Άρης Χολαργού

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.