Δημιουργήθηκε Μικτή Κρήτης στους Έφηβους

Υπο τις οδηγίες του Α.Χριστοδούλου δημιουργήθηκε η Μικτή Κρήτης στους Έφηβους που θα λάβει μέρος στο Τουρνουά της Ιεράπετρας .
Η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΚΑΣΚ να δημιουργήσει την Μικτή Εφήβων δημιουργεί απορίες για την σκοπιμότητα της Μικτής ,καθώς δεν παγιώνεται για κάθε έτος αφ΄ενός και αφ΄ετέρου ποιός θα μαζέψει του Έφηβους Χριστουγιεννιάτικα να συμετέχουν σε αγώνες με υψηλό δείκτη δυσκολίας.Επίσης η Εθνική Εφήβων της Ελλάδας εκπροσωπείται απο αθλητές (κυρίως) γεννημένους το 1991 ,εκτός μερικών εξαιρέσεων.Η μικτή κρήτης έχει στη διάθεσή της ,ως επι το πλείστον ,αθλητές μικρότερης ηλικίας.Θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν;Θα κερδίσουν άραγε εμπειρίες;Η απάντηση θα μας δοθεί στο τέλος του έτους.
Για τα τυπικά η Ένωση αναφέρει:
"Καλούνται οι παρακάτω αθλητές, γεννηθέντες τα έτη 1991,1992 και 1993 που αναφέρονται στη κατάσταση, να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο Αλικαρνασσού, το  Σάββατο  19/12/09 και ώρα 12.45 προκειμένου να λάβουν μέρος στην προπόνηση της Μικτής Κρήτης που θα λάβει μέρος στο Τουρνουά της Ιεράπετρας .
 Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική."

1 ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ
2 ΚΑΤΣΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ
3 ΝΙΧΛΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ
4 ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
5 ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ  ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ
6 ΠΕΡΑΚΗΣ ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ
7 ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΟΦΗ
8 ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΟΦΗ
9 ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΟΦΗ
10 ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
11 ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
12 ΜΑΙΣΤΡΕΛΗΣ ΔΕΙΛΙΝΟ
13 ΣΤΙΚΑΣ ΑΓΟΡ
14 ΣΚΕΜΠΗΣ ΑΓΟΡ
15 ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΓΟΡ
16 ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΑΓΟΡ
17 ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΚΥΔΩΝ
18 ΜΑΝΙΚΟΤΙΤΣ ΚΥΔΩΝ
19 ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ ΚΥΔΩΝ

  ΑΡΧΗΓΟΣ : ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΜΑΝΘΟΣ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΗΣ



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα φιλικό θα δώσουν όλο κι όλο. Δεν θα παίξουν με την Εθνική Εφήβων.