Χωρίς αλλαγή στο ρόστερ αποφάσισε ο Β.Βλάχος

Πηγή:www.basketblog.gr.Χωρίς κάποια …τροποποίηση στο ρόστερ, θα βρει το 2010 τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης δεν προχώρησε τελικώς στην απόκτηση κάποιου παίκτη και θα συνεχίσει …ως έχει, την προσπάθεια της να κρατηθεί στην κατηγορία.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν ουσιαστικές συζητήσεις με παίκτες, κυρίως με τους Σωκράτη Γκιζόγιαννη και Βασίλη Αγγελακόπουλο, όμως για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Βλάχος, έχει εστιάσει την προσοχή του περισσότερο στην καλή λειτουργία της ομάδας και στο να περάσει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την δική του φιλοσοφία…


Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις και με τους διοικούντες τού τμήματος μπάσκετ για την πραγματοποίηση τής μιας και μοναδικής μεταγραφής Έλληνα παίκτη που έχει δικαίωμα να κάνει ο ΟΦΗ μέχρι και τις 31/12/2009. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και, παρά το γεγονός ότι στο κρητικό συγκρότημα τα έχουν βρει με τον Σωκράτη Γκιτζογιάννη, η μεταγραφή τού έμπειρου φόργουορντ συναντάει εμπόδια στην ολοκλήρωσή της. Εμπόδια που δεν έχουν να κάνουν με τη συμφωνία τού παίκτη με τον ΟΦΗ, καθώς αυτή θεωρείται δεδομένη αλλά με το γεγονός ότι στην ομάδα που παίζει τώρα ο παίκτης, στα Τρίκαλα, επικρατεί κυριολεκτικά ένα μπάχαλο μετά την απρόσμενη αποχώρηση τού προπονητή της ομάδας Β. Αγγέλου αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν, κάτι που σημαίνει ότι η διοίκηση τού Θεσσαλικού Συλλόγου δεν έχει στις πρώτες σκέψεις της να υπογράψει τη λύση τής συνεργασίας της με το Γκιτζογιάννη έναν παίκτη που δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό φέτος με την ομάδα των Τρικάλων στο πρωτάθλημα. Το θέμα του Γκιτζογιάννη είναι άρρηκτα συνδεδεμένο και με αυτό της αποχώρησης τού Στ. Δανιήλ, που είναι ο ένας από τους δύο παίκτες που θα αποχωρήσουν από την κρητική ομάδα. Όσον αφορά στο δεύτερο, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει σίγουρα αίσθηση η αποχώρηση του από την ομάδα, υπάρχει μια σκέψη να επανεξεταστεί το θέμα του και φαίνεται ότι την τελική απόφαση για το τι θα γίνει με αυτήν την περίπτωση θα την πάρει ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ ο Βαγγέλης Βλάχος.

Η προσοχή του ΟΦΗ επικεντρώνεται πλέον στον …ιδιαίτερο αγώνα που ακολουθεί με τον Αμύντα (στις 9/1) και από την Δευτέρα η προετοιμασία μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.