Τέλος ο Βόβορας;Νίκος Παύλου ο πρώτος υποψήφιος

Αυτό που λεγόταν τόσες μέρες στοΗράκλειο(ψιθυριστά), δεν αποκλείεται να αποτελεί γεγονός.Ασφαλής πληροφορίες αναφέρουν  οτι πολύ σύντομα σύντομα οΓιώργος Βόβορας θα αποτελέσει παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.
Άλλωστε μετά  τον αγώνα με την Δάφνη ο κόυτς είχε δηλώσει:
"Υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα και θα πρέπει να βρεθεί λύση, είτε είμαι εγώ στον πάγκο του ΟΦΗ είτε κάποιος άλλος. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια , θα μιλήσουμε με την διοίκηση προκειμένου να βρεθεί λύση".

 Ο νεαρός τεχνικός, έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης και η τελευταία έχει ξεκινήσει επαφές για την εύρεση του αντικαταστάτη του. 

   Ο Νίκος  Παύλου

Πρώτος υποψήφιος είναιο πρώην προπονητής του Ηράκλειο (στην Α1) Νίκος Παύλου ενω   στα υπ ΄όψην  (αν κάτι πάει στραβα ) είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος(Ο πρώην παίχτης του Ηρακλή γεννημένος του 1967).Όλα αυτά  αναμένονται να ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα  που η διοίκηση του ΟΦΗ θα συνεδριάσειώστε να πάρει αποφάσεις για το θέμα.
Εμείς όπως γνωρίζαμε η απόφαση τηςδιοίκησης για το τέλος του Γ.Βόβορα είχε προαποφασισθεί   πριν απο δύο εβδομάδες  και μάλιστα είχε γίνει επαφή με γνωστό προπονητή ο οποίος είχε απαντήσει θετικά στην προταση του ΟΦΗ ααλά, δεν μπορούσε να μετακινηθεί για οικογενειακούς λόγους στο Ηράκλειο.
Απο εκεί και πέρα έγινε εισήγηση απο εξωδοιηκητικό μέλος του συλόγου για γνωστό προπονητή ο οποίος όμως έχει εργαστεί  σε  γυναικείες ομάδες να αναλάβει τα ηνία της ομάδας , τελικά όμως αυτή η πρόταση απορίφθηκε.
Απο εκεί και πέρα υπάρχουν παράπονα και για τα υπόλοιπα στελέχη της  ομάδας  (κάποιο απο το οποίο ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ   ΝΑ  ΞΥΠΝΗΣΕΙ!!!!!!!) και όλα παραμένουν ανοιχτά.
Στο θέμα  απόκτησης παίκτη ο Σωκράτης Γκιζογιάννης (2.02 φοργουόρντείναι μια …ανάσα από την ομάδα της Κρήτης, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 
Φαβορί για αποχώρηση είναι δυο εκ των τεσσάρων επιλογών του Γ.Βοβόρα, Α.Συριστατίδη (Αποκτήθηκε ως Power Forward με υψηλό κασέ αλλά δεν έπεισε) και Σταύρου Δανιήλ.

Εξελίξεις αναμένονται την Δευτέρα μετα το χριστουγενιάτικο  τραπέζι.......

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.