ΟΦΗ: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Προ των ευθυνών τους έθεσε η διοίκηση του ΟΦΗ τους παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Σε συνάντηση που είχαν μέλη της επιτροπής μπάσκετ με τους παίκτες τους ζήτησαν να εντείνουν τις προσπάθειές τους αλλάζοντας αγωνιστικό πρόσωπο γιατί αλλιώς θα υπάρξει αντικατάστασή τους.
Ο κ. Βόβορας που μίλησε με τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ τους εξήγησε ότι η ήττα από τον Ερμή Λ. ήρθε κυρίως λόγω ελλείψεων και τραυματισμών και συμφωνήθηκε να δείξουν όλοι τον καλό εαυτό τους στη συνέχεια έχοντας υπομονή.      
*Ο... ιός της ήττας έχει χτυπήσει τον ΟΦΗ και περνά δύσκολες ώρες. Τώρα όμως θα φανεί αν έχει ομάδα και αν αυτή είναι μια οικογένεια. Λάθη έχουν γίνει απ’ όλους αλλά εν θερμώ αποφάσεις - και φέτος - δεν παίρνονται. Το σίγουρο είναι ότι αν συνεχιστεί αυτό, τότε θα υπάρξουν αλλαγές.
*Δύο παίκτες του ΟΦΗ δεν πρέπει να αισθάνονται άνετα στην ομάδα. Αν δεν βελτιωθούν βλέπω να αποχωρούν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου. Φυσικά ο ΟΦΗ έχει δικαίωμα μέχρι τότε να αποκτήσει άλλους.
Πηγή:"Εφ.Πατρίς"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.