ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΦΗΒΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Το Διεθνές τουρνουά Εφήβων που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας, είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός για τα μπασκετικά δρώμενα της χώρας, αφού δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές χώρες που δίνουν προτεραιότητα σε τουρνουά μικρών ηλικιών. Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ στηρίζει την επιλογή του για ενασχόληση με τις μικρές ηλικίες και τραβάει τα φώτα της μπασκετικής Ελλάδας για τρεις μέρες στη μικρή μας πόλη , η οποία θα γεμίσει από τα παιδιά και τους γονείς τους. Η παρουσία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ δίνει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στην διοργάνωση και πρέπει να αναφέρω εδώ ότι η παρέμβαση του Δημάρχου Κυρίου ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ήταν καταλυτική για να το καταφέρουμε αυτό.
Επίσης, πρέπει να πούμε εδώ, σαν σύλλογος και σαν τοπική κοινωνία ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Δήμαρχο αλλά και στον άνθρωπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε αυτό το σχέδιο επί μήνες, και μιλώ για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δ.Η.Χ.Α.Ι. Κύριο ΝΙΚΟ ΚΟΪΝΑ που δέχτηκαν να αναλάβουν και αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση, προσφέροντας στην πόλη και ιδιαίτερα στη νεολαία της ένα μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσει να ασχολείται με τον υγιή αθλητισμό τα οφέλη του οποίου είναι ήδη ορατά στα μάτια των γονιών και όχι μόνο.
Περιμένουμε λοιπόν , τον κόσμο της Ιεράπετρας να τιμήσει με την παρουσία του το τουρνουά, τους φιλοξενούμενους , τον Δήμο ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για να προσφέρουν κάτι τόσο μεγάλο στην τοπική κοινωνία μιας τόσο απομακρυσμένης πόλης, όπως είναι η δική μας. Να σημειώσω ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.