ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ:"Εφικτό να είμαστε στην πενταδα"

(www.patris.gr)Την ανοδική του πορεία σκοπεύει να συνεχίσει το “Ηράκλειο” που φιλοξενεί την Κυριακή την ομάδα του Φοίνικα και θεωρητικά είναι το φαβορί για να προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του.
Ο Γιάννης Καραλής, από τους παίκτες του "Ηράκλειο” με την πιο σταθερή απόδοση ως τώρα, επισημαίνει πως η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης και θα τα εμφανίσει στη συνέχεια της Γ’ Εθνικής:
Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βελτιωθεί στην πορεία του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα. Δεν έχουμε στόχο βέβαια τον τίτλο, κάτι που μας βοηθά να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα”.
Το ματς με τον Φοίνικα φαίνεται βατό για το τοπικό συγκρότημα που θα δώσει αμέσως μετά το εκτός έδρας ντέρμπι με την Κηφισιά: “Ο Φοίνικας έχει βελτιωθεί και παλεύει τα παιχνίδια όμως αν παίξουμε σοβαρά δεν πρόκειται να απειληθούμε.Ακολουθεί το ντέρμπι με την Κηφισιά που μαζί με τη Λιβαδειά, τον Διαγόρα και τον Ιωνικό Ν.Φ. είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου. Σε αυτό το γκρουπ ανήκουμε κι εμείς.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”, λέει ο 29χρονος φόργουορντ που προσαρμόστηκε γρήγορα στο νέο του περιβάλλον: “Επαιξα τα προηγούμενα χρόνια στηνΙεράπετρα κι αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ άμεσα στη νέα μου ομάδα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που υπάρχουν. Ελπίζω στη συνέχεια να προσφέρω ακόμα περισσότερα”.
Φιλικό με ΟΦΗ
Τον ΟΦΗ αντιμετώπισε χθες στο κλειστό του ΒΑΚ το “Ηράκλειο” σε φιλική αναμέτρηση ενόψει των υποχρεώσεων που έχουν οι ομάδες το Σαββατοκύριακο με Ερμή Λαγκαδά και  Φοίνικα αντίστοιχα.
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 82-77 μετά από ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι. Από τον ΟΦΗ δεν αγωνίστηκαν οι Μπαρλάς, Σουφλιάς, Χουλιάρας και από το “Ηράκλειο” οι Στεφανάκης, Αρβανίτης, Μαυρόπουλος, Μηλαθιανάκης.
Οι δύο πρώτοι δεν έπαιξαν για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κ. Δημητριάδη για το ματς της Κυριακής.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.