Θα κάνει μεταγραφή ο ΟΦΗ;

Το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας του Γ.Βόβορα  με τον Ερμή Λαγκαδά έχει προβληματίσει τους πάντες που αχολούνται στον ΟΦΗ.
Κατ αρχήν την τεχνική ηγεσία την απασχολεί η "κοιλιά" που έχει κάνει η ομάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες, ειδικά μετά την απεργία.Επίσης διαπιστώνει οτι οι μεταγραφές που έγιναν την τελευταία στιγμή(άμα την ανακοίνωση της ομάδας στην Α2), έγιναν υπό καθεστώς πίεσης και ορισμένες απ αυτές δεν "βγήκαν".Υπάρχει απογοήτευση απ αυτούς  ειδικά που παίζουν σε θέσεις "κλειδί".


Απο πλευράς διοίκησης να ξεκαθαρίσομε οτι "ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ" σε καμμία περίπτωση.(Τουλάχιστον εως τώρα).Προθεσή της είναι να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή που δικαιούται ακόμα εφ όσον κριθεί αναγκαίο(σ.σ.και είναι αναγκαίο), αλλά με την προυπόθεση να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΕΙ  κάποιος απο τους υπάρχοντες με υψηλό συμβόλαιο.Όλα αυτά προς το παρόν αποτελουν σκέψεις και τίποτα παραπάνω.Όπως κι αν έχει θα γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.