Νίκος Κρίτσαλος:Στόχος οι μεγαλύτερες κατηγορίες

Ο έμπειρος γκαρντ  που επέστρεψε φέτος στην Κρήτη όπου ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του στο Ηράκλειο και εκφράζει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας. Αναλυτική η συνέντευξη του Νίκου Κρίτσαλου στον Athletic Radio 104,2:


Για το παιχνίδι με τον Αίολο: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι όμως μετά ανεβάσαμε απόδοση και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και μας βοήθησε ψυχολογικά και η παρουσία του Χρήστου Χαρίση που ήρθε πριν από το παιχνίδι και συζητήσαμε. Ήταν ευχάριστες εικόνες για όλους στην ομάδα».

Για τον στόχο του Ηρακλείου στο φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα ανοικτό πρωτάθλημα και οι ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και βέβαια στόχος είναι να αγωνιστούμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες μέσα στα επόμενα χρόνια. Θα έλεγα ότι είναι ένας μακρυπρόθεσμος στόχος. Το ευχάριστο είναι ότι έρχεται κόσμος στο γήπεδο και μας έχει βοηθήσει αρκετά μέχρι τώρα». 

Για την ομάδα: «Μέχρι τώρα αποδίδουμε πολύ καλό μπάσκετ. Ανεβάζουμε ρυθμούς και κάθε παιχνίδι εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Έχουμε στην ομάδα έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Μάνος Δημητριάδης και γενικά η ομάδα έχει μια πολύ καλή λειτουργία που βγαίνει και στους αγώνες».

Για την πρώτη του θητεία στο Ηράκλειο: «Ήταν άλλες εποχές τότε. Το Ηράκλειο είναι μια ιστορική ομάδα που δημιούργησε την δική του παράδοση. Παίζαμε πολύ καλό μπάσκετ και πραγματικά έζησα δύο αξέχαστα χρόνια. Στην ομάδα υπήρχε ένα οικογενειακό κλίμα που λείπει τώρα από την ομάδα. Το Ηράκλειο δεν αξίζει να είναι τόσο χαμηλά στο ελληνικό μπάσκετ. Ήρθα για να βοηθήσω τους νεότερους και ένας λόγος που επέστρεψα είναι ότι έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα».
(www.athleticradio.gr)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.