Σταύρος Μυκονιάτης: "Προσοχή στο Αιγάλεω"



Σε εγρήγορση είναι στο Ρέθυμνο Aegean, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο το Αιγάλεω το Σάββατο, για την 7η αγωνιστική της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Μπορεί η ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας, να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετρώντας πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά στο Ρέθυμνο Aegean είναι υποψιασμένοι για να μην βρεθούν προ απρόοπτου.
Μυκονιάτης: "Να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα"
«Μπορεί το Αιγάλεω να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δεν πρέπει και δεν θα τους υποτιμήσουμε, γιατί πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα, που αν δεν είσαι συγκεντρωμένος για 40’ μπορεί να σε προβληματίσει.   
Εμείς από την πλευρά μας μετά και από τη νίκη επί του Παγκρατίου, είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πιστεύω ότι το Σάββατο θα εμφανιστούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, για να φτάσουμε στην 5η νίκη μας στο πρωτάθλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο άμεσος συνεργάτης του Καραγιάννη στον πάγκο του Ρέθυμνο Aegean.
Χωρίς Στυλιανού, δύσκολα ο Νεοφυτίδης
Πιθανότατα με δύο αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί το Ρέθυμνο Aegean στο κλειστό του Αιγάλεω, μεθαύριο για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Ο Νίκος Στυλιανού, πριν καν συμπληρώσει μία εβδομάδα παραμονής στο Ρέθυμνο, πήρε το δρόμο της επιστροφής στην Κύπρο, αφού η κατάσταση της υγείας του και πάλι επιδεινώθηκε. Πλέον κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον Ελληνοκύπριο φόργουορντ, περιμένοντας τον να επιστρέψει 100% υγιής και πανέτοιμος για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς προβλήματα.
Εξαιρετικά αμφίβολη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κρίνεται και η συμμετοχή του Λευτέρη Νεοφυτίδη. Ο νεαρός σέντερ ταλαιπωρείται από θλάση στην γάμπα και τις τελευταίες ημέρες δεν προπονείτε.
Πηγή:"Κρητική Επιθεώρηση"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.