Γ΄Εθνική:Το Ηράκλειο "πλήρης" συνέτριψε την Ιεράπετρα

 Το αποτέλεσμα ήταν προδιεγεγραμμένο αγού ως γνωστό η ομάδα  του Λιβυκού πελαγους κατεβαίνει με Έφηβους και Παίδες.
Η απορία μας έχει να κάνει με το γεγονός, αφου στο Ηράκλειο γνώριζαν την δυναμικότητα του αντιπάλου, γιατί δεν χρησιμοποίησαν ορισμένους εφήβους  η πάίδες προκειμένου να πάρουν παραστάσεις;Πέρυσι άλλωστε ο ΟΦΗ σε ανάλογη περίπτωση το είχε εφαρμόσει.
Και το Ηράκλειο στην αρχή της σαιζόν είχε δώσει να καταλάβομε οτι θα μπορούσε να συμβεί κι αυτό.Άλλωστε εμείς γνωρίζουμε οτι όλο το καλοκαίρι σε πατέρα κάποιου παίδα του τόνιζαν συνεχώς οτι θα πάρει χρόνο και στο Ανδρικό.
Το επίσημο σαιτ της Ιεράπετρας ανφέρει για τον αγώνα:
"Άλλη μία υπερήφανη εμφάνιση των νεαρών παιδιών μας, απέναντι στο γαλαξία αστέρων του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ. Σαφώς βελτιωμένοι επιθετικά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, προσπάθησαν, παρά την τεράστια διαφορά σωματότυπων,με αρκετή επιτυχία να ανταπεξέλθουν στο επί 40' πρέσιγκ των γηπεδούχων και κατάφεραν να αποσπάσουν το χειροκρότημα όλου του κόσμου. Κορυφαίοι της ομάδας μας, οι δύο παίδες (1994) ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και ο ΠΕΤΡΟΣ ΝΑΤΣΙΔΗΣ που βοήθησε τα μέγιστα με την εμπειρία του, όντας ο μοναδικός άνδρας του ρόστερ. Χρησιμοποιήθηκε από τον κόουτς όλη η δωδεκάδα, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο αγωνίστηκαν μόνο τα παιδιά με έτη γέννησης 1993-94, τα οποία επιστρέφουν αύριο στο ΛΙΝΤΟ για τον αγώνα του εφηβικού μας με την αντίστοιχη ομάδα του Δειλινού.
Δεκάλεπτα: 25-13, 41-21, 30-22, 35-08.
HΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ-ΡΑΛΛΗΣ): Αρναουτάκης Μ. 12, Κωτούλας 11(1), Στεφανάκης 20(6), Δαγαλάκης 1, Αρβανίτης 9(1), Αρναουτάκης 24, Καραλής 7(1), Πετράκης 10, Αγαπητός 10(1), Σκόρδος 10(1), Μηλαθιανάκης 2, Κρίτσαλος 15(1).
Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ): Mάλλιαρης 14, Βελημβασάκης, Παπαδάκης 8, Γιαννακουδάκης 2, Αθενάκης, Ανδρουλάκης 6(1), Κολοβός, Μπότσογλου 9(1), Γιακουμάκης, Ματζαράκης, Νατσίδης 18(2), Βασιλειάδης 7.


Bαθμολογία Γ’ Εθνικής Νότιος Όμιλος 2009-2010



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.