Ανακοίνωσε Σταύρο Δανιήλ!







  Άλλη μία σπουδαία προσθήκη είναι γεγονός για την ΟΦΗ, καθώς έβαλε στο ρόστερ της τον Σταύρο Δανιήλ. Έναν παίκτη, με πολυετή παρουσία τόσο στην Α1, όσο και στην Α2 Εθνική κατηγορία, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Αιγάλαιω.

Παράλληλα επιβεβαιωνόμαστστε για τον παίκτη που ζητούσε ο Γ.Βόβορας στην συγκεκριμένη θέση(τεσσάρι). Ο  Σταύρος Δανιήλ (33, 2μ.)από τους πλέον έμπειρους παίκτης στην Α2, πέρυσι αγωνίστηκε στο Αιγάλαιω, στην  Ολυμπιάδα , ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Δάφνης, του Απόλλωνα, του Αμαρουσίου και της Χαλκίδας, και Ηρακλή.Παλιότερα είχε ακουστέι το ονομά του για τον ΟΦΗ, ενώ υπήρξε πολλά χρόνια συμπαίκτης στον Ηρακλή με τον Α.Μπάρδα.
Γ.Βόβορας: "Θα μας βοηθήσει ο Γκάμπρανς
(http://www.athleticradio.gr/index.php/application/article_view/7/15933)


Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Βόβορας τόνισε ότι ο Λετονός διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να βοηθήσει την ομάδα στην Α2. Ο νεαρός προπονητής τόνισε ότι «είναι ένας παίκτης με σημαντικές εμπειρίες και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά.Παιζει καλή άμυνα και αυτό είναι ένα στοιχείο που χρειαζόταν η ομάδα μας. Εχει φιλοδοξίες, ενώ έχουμε και καλές πληροφορίες για το χαρακτήρα του, γεγονός που μέτρησε στην επιλογή του».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.