ΟΦΗ-Ρέθυμνο Aegean 82-74.Το... μάτι τους γυάλιζε. Μέρος 3ο

Η  ατομική κριτική:
 ΟΦΗ
4.Τσερκιτζόγλου Πρόδρομος(9 π.,1 ασ.,1κλ.τέντεξ:0,695.).Εξαιρετικός.Δικαίωσε τον Γ.Βόβορα γαι την επιλογή του να ξεκινήσει βασικός.Στο διάστημα που το Ρέθυμνο είχε συναρμολογήσει εξαιρετικά την άμυνα ,και ο ΟΦΗ δεν είχε ειδικό να τον ξεμπλοκάρει, ήρθε ως....Μπόμπ ο μάστορας να φέρει εις πέρας την δουλειά.
5.Μπαρλάς  Παν.:Δεν είχε συμμετοχή.
6.Δελατόλας Νίκος:Είχε 48' συμμετοχή ,δεν κρίνεται.
7.Χουλιάρας Παν.:Πολυ παθιασμένος ,ανταποκρίθηκε πλήρως στα αμυντικά καθήκοντα.
8.Μπάρδας Αλέξης:(7 π.τέντεξ 0.093).Ενώ είχε διάθεση, στην αρχή δεν του βγήκαν οι φάσεις και ήταν αρνητικός.Μετά το πρώτο καλάθι πήρε φόρα και δεν σταμάταγε.
9.Βαγενάς Βασίλης:(15 π.,τέντεξ 0.632).Η σταθερή αξία του ΟΦΗ .Προικισμένος παίκτης ,τράβηξε πάλι το "κουπί στα δύσκολα".Ήταν και ο υπαίτιος στο" κλού" της βραδιάς ,αφού ενώ ήταν χρεωμένος με τέσσερα φάουλ, εκατσε μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα στον Ι.Ψαθά, με αποτέλεσμα να τον αποθεώσει όλο το γήπεδο..
10.Σάκης Παναγάκης:(22π. 7/10 τριπ.!!!,τεντεξ .0856)One man show !!!!.Ηρθε απο τον πάγκο και έγινε ο αστέρας της βραδιάς.Έσπρωξε τον ΟΦΗ επιθετικά και κουμάνταρε με εξαιρετική μαεστρία την ομάδα του.Ήταν όλα τα λεφτά!!!!
11.Σ.Δανιήλ.:(τέντεξ 0.428)Όποτε χρειάστηκε έδωσε πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα του.Η εμπειρία του απαράμιλλη.
12.Μ.Χαλκιαδάκης:(τέντεξ ο,399)Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται.Ένα είναι σίγουρο.Θα βοηθήσει σημαντικά τον ΟΦΗ.
13.Ρ.Γκάμπρανς:(τέντεξ 0,149).Άσχημη βραδιά για τον Λιθουανό.Η ομάδα του περιμένει περισσότερα απ αυτόν.
14.Θ.Σουφλιάς:(11π.,τέντεξ 0.665).Ο πιο αξιόπιστος ψηλός.Είχε μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά τα έδωσε όλα.πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή.
15.Α.Συριστατίδης:(10 π.τέντεξ 0.370).Παιζει με την εμπειρία του.Καιρό είχα να δω τέτοια "αλεπού " παίκτη.Βοηθάει την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα.Ο ορισμός του επαγγελματία παίκτη.

Απο το Ρέθυμνο διακριθηκαν:
 4.Κουκάς Γ.:(11 π.τέντεξ 0,393).Είχε δίκιο ο Ν.Καραγιάννης που τον έφερε μαζί του, ,εξαιρετικός χειριστής ,ταχύς και καθαρό μυαλό.
10.Σ.Μαγκουνής:(17 π.τέντεξ 0.481).Η... συμπάθεια του υποφαινόμενου.Παίκτης με τρομερά αθλητικά προσόντα .Το μέλλον του ανήκει.
Ι.Ψαθάς:(12 π.)¨οταν μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, έδωσε τις απαραίτητες λύσεις και πήρε η ομάδα του κεφάλι στο σκόρ.Σταδιακά όμως η απόδοσή του έπεφτε.
15.Πασχάλης Κ.:(20 π.τέντεξ 0,892).Ο κορυφαίος της ομάδας του.Σκόραρε ,έπαιξε τρομερή άμυνα, τα έκανε όλα.Παίκτης ανώτερης κατηγορίας.
Απογοήτευσαν με την απόδοσή τους οι Λάτοβιτς,Βουκαντίνοφ(ανέτοιμος),Κούμουλος.
Και κάτι συνολικά για την ομάδα:Το Ρέθυμνο Aegean ας μη κρυβόμαστε είναι ένα απο τα φαβορί για άνοδο.Σε ορισμένα σημεία ενω το μάτι των αντιπάλων τους γυάλιζε αυτοί έπαιζαν σαν ....πριμαντόνες.Ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο που έπρεπε να γυρίσουν το σκόρ, έδωσαν στον ΟΦΗ την ευκαιρία να δώσει ...τέλος στη σεμνή τελετή.
Ταλέντο έχει, ποιότητα έχει, ας δυναμώσει λίγο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.